Home

VESTI

Zvonko Bogdan i Perpetuum Mobile u BitefArtCafe-u

No Comments Koncerti

Zvonko Bogdan i Perpetuum Mobile u BitefArtCafe-uSigurni smo da ste u BitefArtCafeu očekivali najbolje cover bendove kao što su Makao i Perpetuum mobile. Možda ste se nadali Rundek Cargo triu i Massimu Saviću ali ovo što sledi sasvim sigurno ni u najluđim snovima niste očekivali.

  

Iznenađenje i na neki način poklon: BITEFARTCAFE SUMMER STAGE sa ponosom predstavlja ZVONKA BOGDANA i njegove tamburaše!
 

Da, 29.juna u kultnom beogradskom klubu nastupiće legenda starogradske muzike, simbol svega dobrog što ta muzika pruža, Zvonko Bogdan.

Klub će za tu priliku smanjiti kapacitet pa ako želite da prisustvujete ovom koncertu požurite!

 

 

 Zvonko Bogdan i Perpetuum Mobile u BitefArtCafe-u

Perpetuum Mobile

 

 
Za Perpetuum Mobile se zna da je nezaustavljiva mašina, ono zbog čega se i fizičari i muzičari češkaju po glavi je činjenica da stalno i napreduju. Možda im prija što sve češće nastupaju po inostranstvu. Možda zato što imaju toliko stalnih gostiju na svirkama pa znaju da moraju iznova da ih zabave.

 

 Zvonko Bogdan i Perpetuum Mobile u BitefArtCafe-u

Zvonko Bogdan

 

 

Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku.  Nisu im nepoznanica ni najveći hitovi bendova i artista koji su žanr za sebe: Depeche Mode, Coldplay, Lady Gaga, David Guetta, U2…

Hit za hitom. Cele noći. Nema stajanja.