Home

VESTI

“Zemlja gruva” gruva posle šest meseci

No Comments Koncerti

"Zemlja gruva" gruva posle šest meseciDomaći sastav “Zemlja gruva“ će održati koncert u četvrtak (06.12) u beogradskom baru “Brankow“. S obzirom da će ovaj nastup uslediti posle šestomesečne pauze, članovi benda najavljuju veoma energičnu svirku na kojoj će predstaviti i neke nove stvari.
  
“Zemlja gruva” je poznata po tome što koketira sa različitom žanrovima. Zato u njihovoj muzici, koju sami vole da nazivaju “gruvi“, ima neosoul, afro, RnB, dab, raga, rege i pop elemenata.
  

Ovaj desetočlani sastav će u “Brankowu“ nastupiti u punom sastavu i to posle polugodišnjeg punjenja baterija, tako da se očekuje da na bini pokažu neku posebnu energiju.

 

Sviraćemo ceo stari repertoar, ali će, naravno, tu biti mesta i za nove pesme. Posle dve godine od izdavanja debi albuma“ Zemlja Gruva“ u decembru ćemo objaviti singl „Afrika“, obradu hita Dina Dvornika. Time najavljujemo album od pet obrada ovog muzičara „5 Dina u Zemlji gruva“, koji ćemo završiti početkom sledeće godine. Pošto već neko vreme nismo nastupali željni smo svirke i publike, tako da očekujemo zaista dobar koncert – kaže pevačica Zoe Kida.

 

 

 "Zemlja gruva" gruva posle šest meseci

"Zemlja gruva" gruva posle šest meseci

 

 

Karte za koncert koštaju 500 dinara. Mogu se kupiti na ulazu u klub ili, zbog organičenog kapaciteta “Brankova“, rezervisati na telefon 069 83 00 777.