Home

VESTI

Zaz u Beogradskoj areni umesto na Kalemegdanu

No Comments Koncerti

Zaz u Beogradskoj areni umesto na KalemegdanuKoncert francuskih zvezda Nouvelle Vague i Zaz biće održan 1. juna u Beogradskoj areni.

Zbog prognoza koje za kraj maja i prve dane juna najavljuju nestabilno vreme, u dogovoru sa menadžmentom francuskih muzičara odlučeno je da se publika, izvođači, ali veoma osetljiva i specifična scenografija ne izlažu vetru i kiši. 

 

Ulaznice su ovim tempom prodaje trebalo da budu rasprodate već početkom sledeće nedelje, dok će sad biti omogućen i dodatni prostor za sve koji ne žele da propustite ovu noć aktuelne francuske muzike. Kupljene ulaznice za Kalemegdan svakako vrede na ulazu u Arenu, nije ih neophodno menjati, dok će cene ulaznica i narednih dana ostati nepromenjene.

 

 

 Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ

Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ (slike iz Novog Sada)

 

Za Parter koštaju 2.490 odnosno 2.990 dinara za Fan pit ili Tribine. Svim kupcima ulaznica za Parter omogućeno je da uz doplatu od 500 dinara svoje ulaznice eventualno zamene za numerisana mesta na tribinama Beogradske arene, dok kupci ulaznica za Fan Pit, ako bi to i hteli, mogu da ih zamene za sedeća mesta i bez doplate. 

 

 

 Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ

Isabelle Geffroy a.k.a. ZAZ (slike iz Novog Sada)

Ulaznice se nalaze u prodaji putem prodajnih mreža www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com, dok se u Beogradu mogu pronaći u Bilet centru na Trgu republike 5, prizemlju šoping centra "Ušće", te blagajnama Beogradske arene, Doma omladine i Doma sindikata, ali i na još preko stotinu prodajnih mesta širom Srbije i regiona.