Home

VESTI

Zakazan i treći koncert hora “Viva Vox”

No Comments Koncerti

Dj Rhadow u klubu Stendhal u Kanjiži!Hor "Viva Vox" nastupiće i 3. decembra u Sava centru, pošto su karte za 1. i 2. rasprodate

Nakon što su rasprodate sve karte za koncerte hora "Viva Vox" u Sava centru 1. i 2. decembra, svi oni koji su prekasno stigli do blagajne, dobiće priliku da čuju ovaj nesvakidašnji sastav na trećem koncertu zakazanom za 3. decembar, najavili su članovi hora.

 

Bilo je potrebno samo nedelju dana da se razgrabe i karte za drugi koncert "Viva Vox-a".

Iako članovi hora kažu da im treći koncert nije bio u planu, broj poziva koje su dobili u toku jučerašnjeg dana, od kada je poznato da karata na blagajni više nema, navela ih je da preispitaju ovu odluku, pa će se momci i devojke iz "Viva Vox-a" u velikoj sali Sava Centra zadržati jedan dan duže nego što su očekivali.

 

 

 Zakazan i treći koncert hora "Viva Vox"

Zakazan i treći koncert hora "Viva Vox"

 

 

 
"Napravili smo tri ogromna skoka od proleća prošle godine, kada nam je najveći domet bila publika od 500 ljudi u Domu omladine. Ova serija koncerata će za nas biti novi izazov, ali mi volimo izazove", rekla je dirigentkinja Jasmina Lorin.

Karte za koncert 3. decembra od danas će biti dostupne na blagajni Sava Centra po cenama od 500, 750, 1.000 i 1.200 dinara.