Home

VESTI

Vračar Rocks Summer Jam @ Shlep

No Comments Koncerti

Vračar Rocks Summer Jam @ ShlepU petak, 28. juna od 22h, Vračar Rocks organizuje svoju drugu Summer Jam! zabavu na novootvorenom klubu Shlep koji se nalazi u neposrednoj blizini Brankovog mosta sa novobeogradske strane.  Ovog petka na Shlepu će nastupiti sam vrh nove beogradske gitarske scene – Repetitor, Straight Mickey & The Boys i Čistilište.

   

Nakon prvog zajedničkog nastupa i razvaljivanja BIGZ Scene u maju, Repetitor i Straight Mickey and the Boyz spremni su da svoju energiju prenesu na obalu Save i da je podele sa publikom pod otvorenim nebom.
   

Repetitor promoviše svoj drugi album "Dobrodošli na okean", dok Straight Mickey trenutno producira svoje prve studijske snimke, i bez kojih su uspeli da izrastu u bend priznat od strane kritičara i prirastu za srce ljubiteljima rokačine. Oba benda su u proteklih nekoliko meseci izuzetno koncertno aktivna kako u Srbiji tako i širom regiona.

 

Veče iživljavanja na bubnjevima, masnih, teških rifova i pulsirajućih bas linija, na brodu Shlep , u petak 28.juna uz podršku benda Čistilište koji će svirkom otvoriti koncert.

 

 

 Vračar Rocks Summer Jam @ Shlep

Vračar Rocks Summer Jam @ Shlep

 

 

Za dobro zagrevanje i zabavu po završetku svirke pobrinuće se DJ ekipa R'n'R Evakuacija!