Home

VESTI

Vračar Rocks Summer Jam! 10 godina benda Irish Stew

No Comments Koncerti

Vračar Rocks Summer Jam! 10 godina benda Irish StewFestival Vračar Rocks u svom trećem Summer Jam! izdanju na brodu SHLEP na Ušću, ovog petka, 05. jula od 22h predstavlja veliki besplatni koncert povodom 10 godina benda Irish Stew.

   

Davne 2003. godine kada se ova ekipa ljubitelja irske kulture i muzike prvi put našla u jednoj beogradskoj garaži, nisu ni slutili da će u sličnom sastavu postojati i 10 godina kasnije. Sada već prepoznatljiv bend irske muzike, kako i u regionu, tako i – posredstvom interneta, u celom svetu, trenutno radi na svom četvrtom albumu.
  

Autor većine pesama i frontmen benda Bojan Petrović kaže da je najveći uspeh benda možda i sama činjenica da se bend uprkos teškim uslovima u zemlji održao svih ovih 10 godina na sceni, a posebno mu je drago što i dalje svi zajendo entuzijastično rade na svakoj pesmi i svakom koncertu se raduju i pripremaju ga – kao da je prvi. Na slavljeničkom koncertu publika će biti u prilici da čuje sve najveće hitove benda ali i neke pesme koje nisu često izvodili na koncertima i nekoliko pesama koje će se naći na novom albumu.

 

Tokom 10 godina Irish Stew nastupio je više stotina puta a u petak, 5. jula pred beogradskom publikom nastupiće drugi put ove godine. Ovog petka Irish Stew žele da časte svoje fanove i omogućiće im besplatan ulaz kao zahvalnost za podršku u prethodnim godinama, bez koje, kako kažu – ne bi mogli.

 

 

 Vračar Rocks Summer Jam! 10 godina benda Irish Stew

Vračar Rocks Summer Jam! 10 godina benda Irish Stew

 

 

Pre i posle koncerta za dobru zabavu i doček jutra na Shlepu pobrinuće se DJ ekipa Rock'n'Roll Evakuacija.