Home

VESTI

Vračar Rocks! SMF, Vox Populi & BOL

No Comments Koncerti

Vračar Rocks! SMF, Vox Populi & BOLU petak  25. Januara u okviru serijala Vračar Rocks! u Božidarcu će nastupiti SMF, Vox Populi i BOL.
    
SMF su nastali 1989. godine, i spadaju medju najdugovečnije HC/Punk bendove u Srbiji. Do sada su izdali tri albuma "Dalje nećeš moći…plati pa ćeš proći" (1995.), "Lako ćemo" (1998.) i "Ma kome majku?" (2007.) a nedavno su objavili EP „Evropa“. Za istoimenu bend je snimio i video: SMF – Evropa(official video)

    

Povodom koncerta u okviru serijala „Vračar Rocks!“ SMF su izdali sledeće saopštenje: "Pssst… 25. januara 2013. u 20h drzaćemo tajni koncert u Božidarcu za koji niko ne zna.

Zašto tajni?
Pa zato sto ćemo svirati pesme sa novog singla Evropa, a pored toga i premijerno pesme sa budućeg albuma koji bi terbalo uskoro da izadje, ali možda nikada i nece izaći. Sviraćemo ih tog dana i možda nikada više, pa je to jedinstvena prilika da se čuju. Sa nama će ove večeri nastupiti i Vox Populi i BOL.“

 

 

 Vračar Rocks! SMF, Vox Populi & BOL

Vračar Rocks! SMF, Vox Populi & BOL

 

 

Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu Božidarca pred koncert po ceni od 400 dinara. Ulaz i blagajna se otvaraju u 20 časova a koncert kreće oko 20:30.

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks