Home

VESTI

Vračar Rocks: Consecration, Velibor Nikolić, There

No Comments Koncerti

Vračar Rocks: Consecration, Velibor Nikolić, TherePoslednjeg martovskog petka, 28. marta, na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu ,,Božidarac" nastupiće CONSECRATION, Velibor Nikolić i grupa There. CONSECRATION važi za jedan od omiljenih bendova Beograđana koji vole čvršći domaći zvuk.

 

,,U Božidarcu smo prošle godine imali jedan od najuspešnijih nastupa u Beogradu, a godinu dana kasnije se vraćamo na isto mesto sa dva nova albuma – jedan je ,,Cimet"  koji smo tada premijerno predstavili, a u međuvremenu je objavljeno i izdanje "Univerzum zna" – u novembru 2013. godine", kazao je Danilo Nikodinovski, frontmen Consecration-a i dodao,,
 

Nije nemoguće da ćemo publici predstaviti i neke nove pesme koje ranije nismo svirali uživo, pa
pozivamo sve ljubitelje dobrog gitarskog zvuka da dođu u petak na Vračar Rocks festival". Brojni poštovaoci ovog benda odlično znaju da iznenađenja na njihovim nastupima ne izostaju!

Pored koncerta beogradskog trojca Consecration, publika će biti u prilici da vidi i nastup VELIBORA NIKOLIĆA, bivšeg gitariste i frontmena pančevačkog Jewy Sabatay-a, koji pored grupe Brigand u kojoj je trenutno aktivan, ima i solo projekat. Album ,,Čovek peva posle rata" objavio je 2012. godine, a trenutno je u pripremi još jedno Veliborovo samostalno izdanje čiji je radni naziv ,,Dom je tamo gde je novac".

 

 

 Vračar Rocks: Consecration, Velibor Nikolić, There

Vračar Rocks: Consecration, Velibor Nikolić, There

 

 

Publici u Božidarcu će se u petak, 28. marta, prvi put predstaviti i niški sastav THERE. – kosmička instrumentalna petorka kojA će svoje prvo izdanje na kojem trenutno radi, premijerno predstaviti upravo u Božidarcu.

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara. Na ulazu u CZK ,,Božidarac", pred koncert, ulaznice će koštati 500 dinara.

Predstojeći koncerti u okviru Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu ,,Božidarac":

Petak, 4. april: Nikola Vranjković;
Četvrtak, 10. april: God is an Astronaut;
Petak, 11. april: Veliki prezir.