Home

VESTI

Vračar Rocks! Connect, The Hoods & Cantwait

No Comments Koncerti

Vračar Rocks! Connect, The Hoods & CantwaitU petak  12. Aprila od 20h Vračar Rocks! se ponovo pretvara u Vračar Raps! Na ovonedeljnom koncertu nastupiće zagrebački sastav Connect, vrščani The Hoods i beogradski reper Cantwait.

  

Grupa Connect postoji već 12 godina i iza sebe ima tri albuma i desetak hit singlova koji su osvajali regionalne muzičke liste. Jedan od najpopularnijih zagrebačkih hip hop sastava trenutno se nalazi na velikoj regionalnoj turneji koja obuhvata tridesetak gradova i u okviru nje ća nastupiti i u Božidarcu 12. aprila.
  

Connect je podjednako popularan među devojkama koje vole njihov imidž i momcima koji vole njihove tekstove i muziku i zbog toga se očekuje veliko interesovanje beogradske publike. Dobra zabava i odlični koncerti su zagarantovani kada je Connect na sceni. I ovoga puta tokom nastupa na bini će im se pridružiti beogradski hiphoperi V.I.P. sa kojima već godinama sarađuju a u subotu 13. Aprila će imati zajednički koncert u novosadskom klubu Route 66. Connect Facebook – Link

 

Priliku da zagreju publiku imaće vršački hip hop sastav The Hoods koji nastupa uz pratnju „živog benda“ i Cantwait, uzdanica etikete Bassivity Digital.
 

 

 Vračar Rocks! Connect, The Hoods & Cantwait

Vračar Rocks! Connect, The Hoods & Cantwait

 

 

Ulaznice se se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 500 dinara u prodavnici Felix Shop (TC Sremska) do srede 10. Aprila. Od četvrtka 11. Aprila i  na ulazu na koncert karte će koštati 700 dinara.

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks

Connect video:
Totalno To

Šta Me Čeka

Ljubi Me Budalo