Home

VESTI

Vračar Rocks: Bolesna Štenad, Multietnička Atrakcija i Organizam

No Comments Koncerti

Vračar Rocks: Bolesna Štenad, Multietnička Atrakcija i OrganizamU petak .16. Novembra na drugom ovogodišnjem Vračar Rocks! koncertu nastupiće: Bolesna Štenad, Multietnička Atrakcija I Organizam.
      
Bolesna Štenad su bend koji deluje  već nekoliko godina a u martu ove godine objavili su debi album “Loše, Loše” na etiketi Manekeni Bigza. Već prvi singl za pesmu Infostan postao je veliki hit i otvorio im put za mnogobrojne koncerte koji su usledili širom Srbije.
  

Spajajući aktuelno političko društvene teme sa Monti  Pajtonovskim smislom za humor Bolesna Štenad nikoga ne ostavljaju ravnodušnim a skakanje i  horsko pevanje publike na njihovim koncertima su neizbežni.

 

Multietnička Atrakcija je 2008. godine po izboru magazine Popboks izabran za najbolji novi bend a godinu dana kasnije pobedili su na Art & Music Festivalu u Puli i postali regionalna koncertna atrakcija. Njihov istoimeni debi album ovih dana dočekuje naslednika tako da će se na koncertu u Božidarcu pored starih pesama na repertoaru naći I nekoliko aduta sa predstojećeg izdanja.

Bend Organizam je jedna od novih nada BIGZ scene. Tvrdi zvuk koji svoje korene vuče iz pank roka i miks različitih muzičkih žanrova krasiće I njihov debi album koji je u pripremi.

 

 

 Vračar Rocks: Bolesna Štenad, Multietnička Atrakcija i Organizam

Vračar Rocks: Bolesna Štenad, Multietnička Atrakcija i Organizam

 

 

Početak druge večeri festivala u petak 16. Novembra  zakazan je za 20 časova, a ulaznice po ceni od 300 dinara se prodaju samo na ulazu, zato dodjite na vreme!

Najave sledećih koncerata u okviru serijala Vračar Rocks! možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks