Home

VESTI

Vračar Raps! V.I.P., Ill G i Arafat

No Comments Koncerti

Vračar Raps! V.I.P., Ill G i Arafat U petak 30. Novembra u Božidarcu u okviru serijala koncerata Vračar Rocks! nastupiće: V.I.P., ILL G i Arafat.
    
Bassivity Digital i Vračar Rocks! vas pozivaju da zajedno proslavimo 10 godina od izlaska jednog od najlegendarnijih domaćih hip hop albuma – „EKIPA STIGLA“. Demian i Ikac su sa svojim debi albumom postavili nove standarde u domaćem hip-hopu i već 10 godina istrajavaju neprstano podižući kvalitet svojih studijskih snimaka, video spotova i živih nastupa.
   

Na bini Božidarca pridružiće im se ekipa koja je sa njima radila na ovom albumu a priliku da zagreju publiku za njihov nastup imaće izvođači sa etikete Bassivity – Arafat (Black Ring Crew) i ILL G.

 

V.I.P. radi na materijalu za novi album koji treba uskoro da izađe a trenutno su aktuelni sa naslovnom numerom iz filma „Artiljero“ koja se nalazi na vrhu gotovo svih top lista u regionu. Oficijalni  „Ekipa Stigla After Party“  se održava u okviru Friday Swag  žurke u klubu Ilegala.

 

 

 Vračar Raps! V.I.P., Ill G i Arafat

Vračar Raps! V.I.P., Ill G i Arafat

 

 

Početak  je kao i svakog petka  zakazan je za 20 časova, a ulaznice po ceni od 400 dinara se prodaju samo na ulazu, zato dodjite na vreme!

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala: www.facebook.com/vracar.rocks.