Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Ritam nereda

No Comments Koncerti

Vodimo vas na koncert Ritam nereda

Posle više od 20 godina postojanja i 10 albuma, kultni novosadski sastav RITAM NEREDA i dalje izaziva veliko interesovanje među poklonicima čvršćeg zvuka.

 

Sa energijom koju imaju za bar još dve decenije, među svoje fanove uspešno ,,regrutuju” sve više ljudi kako iz zemlje, tako i iz regiona. Aktuelni album ,,Paralelni svet” izašao je u junu 2010. godine.

 

Prema rečima i publike i kritike, deseto jubilarno izdanje je najzrelije i najbolje do sada. Težak i oštar zvuk, prepoznatljivi refreni, virtuozne moćne deonice i vrlo kvalitetna produkcija, čine ovaj album obaveznim muzičkim štivom za sve ljubitelje gitarskog zvuka.

 {xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"RITAM NEREDA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 
Na žestokoj klupskoj svirci najavljenoj za 16. decembar, RITAM NEREDA će u Gun Clubu sve posetioce ,,provozati” kroz svoj dvodecenisjki rad. Intimna atmosfera koju nose klupski koncerti, posebno oni u Miloša Pocerca 10, još više će zbližiti bend sa vernom publikom među kojima ima i onih koji njihov rad prate od samog početka – od 1989. godine.

 

Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji po ceni od 800 dinara, odnosno 1.000 na dan koncerta.

 

 

 Ritam Nereda
Ritam Nereda

 

 

Petak 16. decembar
RITAM NEREDA @ GUN CLUB

Ulaznice: 800 dinara u pretprodaji
1.000 dinara na dan koncerta

Pretprodajna mesta:
Kafe Šikarica, Skadarska 22
Pinball Wizard Records, TC Eurocentar, Makedonska 30
Eventim
Dom omladine Beograda

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}