Home

VESTI

Vodimo vas na koncert grupa Plastic Sunday i Threesome

No Comments Koncerti

Vodimo vas na koncert grupa Plastic Sunday i ThreesomeU subotu, 10. decembra, u Klubu Doma omladine Beograda održati koncerti bendova Plastic Sunday i Threesome. U pitanju je četvrti (i poslednji) događaj ove epizode serijala koncerata SCENA Uživo!

Ulaznice se u pretprodaji po ceni od 200 dinara mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda, na dan koncerta biće 300 dinara. Koncert počinje u 21h, molimo vas da dođete na vreme, neće biti kašnjenja.

 

Ovog puta nas očekuje surf-psychedelic-noise-rock veče.

Threesome je surf punk trio iz Beograda nastao početkom 2010. godine. Svirajući u raznoraznim beogradskim bendovima, Uroš, Jovana i Petar su nakon više godina druženja odlučili da zasviraju zajedno, ali pod uslovom da to bude nešto što do tada nisu svirali. Ovaj eksperiment je nakon nekoliko proba proizveo trenutni zvuk benda. Nakon prva dva nastupa, dobili su poziv za Mikser festival, gde su imali priliku da nastupe pred preko hiljadu ljudi. Snimaju prvi EP za SuperSizeShe, beogradski indie label.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SCENA UŽIVO".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Dobijaju jako dobre recenzije u regionu, pa i u Americi. Leta te godine su izabrani u uži izbor od 400 bendova na banjalučkom Demo Festu gde su i pobedili. Kao nagradu dobili su besplatno snimanje albuma i video spota. Nakon kraće pauze za vreme koje su pravili nove pesme, Threesome se vraćaju nastupima. Sledi nekoliko nastupa širom Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Austrije. Početkom 2011. godine čitaoci sajta Popboks ih proglašavaju najboljim novim bendom.

 

Threesome pakuju opremu i odlaze u zagrebački studio Kramasonik kako bi započeli snimanje prvog albuma pod nazivom "Adriatica". Dvanaest pesama, koje su već predstavljene pred publikom na ovogodišnjem EXIT festivalu, Demo Festu u Banja Luci i na turneji po Jadranskom primorju, se pojavio na LP-ju. Bend je u međuvremenu započeo saradnju sa američkom izdavačkom kućom Double Crown Records, koja je objavila ovaj album u CD i iTunes formatu koji su dostupni širom sveta. LP i CD ovog izdanja možete pronaći u Dallas Music Shop-u u Beogradu. Potrudite se da ne propustite ovaj nastup, kao i priliku da ugrabite 1 primerak njihovog prvog LP-ja i CD-a.

 

 

 Serijal koncerata SCENA Uživo!

Serijal koncerata SCENA Uživo!

Plastic Sunday je bend iz Niša čiji je muzički izraz pod uticajem garažnog i alternativnog rocka uz primese noisea. Grupa postoji od 2008. godine i iza sebe imaju više zapaženih nastupa širom Srbije. Članovi benda su: Milan Mitrović (vokal i bubnjevi), Aleksandra Stanković (bas gitara, prateći vokal) i Bratislav Mitrović (gitara).

 

Bend na konkursu Hello Dobre Vibracije 2010. godine sa pesmom „Radostan dan“ osvaja drugo mesto u konkurenciji 165 bendova. Redakcija web magazina Popboks je proglasila Plastic Sunday najboljim novim bendom za 2010, dok je njihov singl „Radostan dan“ te godine bio u vrhu relevantnih top lista u Srbiji. Njihov prvi album „Razum traži razloge“ biće ovih dana objavljen na Silosu – online etiketi web magazina Popboks.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}