Home

VESTI

Vlada Divljan & Nevladina organizacija

No Comments Koncerti

Vlada Divljan & Nevladina organizacijaVlada Divljan i Nevladina organizacija održaće svoj drugi po redu osmomartovski koncert u Domu sindikata u Beogradu, za koji su od danas u prodaju puštene ulaznice po ceni od 1.000, 1.200 i 1.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Doma sindikata i Doma omladine.

"Biće sigurno stvari koje nismo prošle godine svirali. Trudićemo se da napravimo nešto novo u odnosnu na prošlu godinu što se tiče repertoara i priredimo još neka iznenađenja", najavljuje Divljan.

 
Clubbing.rs muzički magazin Vas, u saradnji sa LongPlay koncertnom agencijom, vodi na ovaj event. Delimo Vam 2×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"Vlada Divljan"

 

Vlada Divljan & Nevladina organizacija
Vlada Divljan & Nevladina organizacija

Vlada Divljan i njegov prateći bend Nevladina organizacija i u novoj deceniji nastavljaju sa održavanjem osmomartovskih koncerata za Beograđanke, ovaj put u većoj i svečanijoj dvorani Doma sindikata.

Divljan i NeVO su održali prošle godine svoj prvi osmomartovski koncert u par dana unapred rasprodanoj velikoj sali Doma omladine Beograda, zaradivši jednodušne hvalospeve kritike i publike.

Sada se veliki romantičar srpske i jugoslovenske pop muzike Divljan vraća posle godinu dana u rodni grad 8. marta za novi susret sa Beograđankama (i njihovim pratiocima) u svečaniji Dom sindikata.

"Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo ponovo svirati Beograđankama. Obožavanje lepšeg pola bi za nas muškarce trebalo da bude obaveza svaki dan. Međutim, nije loše ni ovako bar za 8. mart pokloniti svu svoju pažnju ženama", kaže Divljan.

Glavna autorska snaga kultnih Idola, koji stoji iza klasika "Malena", "Nebeska tema", "Ona to zna", "Ljubavi", "Dok dobuje kiša", "Rusija" ili "Sve laži sveta", kaže da će njegov drugi po redu koncert za Dan žena biti pre svega prilika za odličnu zabavu i provod publike i benda.

 

 

 

 

Organizacija:

Long Play