Home

VESTI

Veliki prezir 5. decembra u Božidarcu

No Comments Koncerti

Veliki prezir 5. decembra u BožidarcuNakon skoro godinu dana koncertne pauze, VELIKI PREZIR se vraća u CZK Božidarac, gde su i održali poslednji prestonički nastup. U petak, 5. decembra, nastupiće na Vračar Rocks festivalu, a kako sami kažu, gledaćemo ih sad, pa ko zna kad:

  

,,Ovo će biti sasvim sigurno naš poslednji kocert u Beogradu…dok ne vidimo šta ćemo sa sobom i novim albumom. Što znači, ko zna kad… Imam neki težak osećaj neizvesnosti za sve nas ovde na gomili i brdo malecnih upitnika u duši. Namerno kažem u duši, a ne u glavi.
   

Ko razume, razumeće, ko ne razume i ne treba da razume. U svakom slučaju odvalićemo koncert kao da ne postoji sutra. Treba da dodjete. Treba nam toplota, hladno je. Svuda", poručuje Vladimir Kolarić – Kole,​ frontmen Velik​og​ prezira​.

 

U Božidarcu u petak garantovano neće biti zime, a u to su se uverili svi oni koji su bar jednom bili na nastupu Velikog prezira, a takvih je malo, jer bend već punih 20 godina širi bazu fanova koji ih redovno prate na svim njihovim nastupima! Da se atmosfera dovede do usijanja potrudiće se i specijalni gosti Velikog prezira, grupa Lira Vega i mlade nade Dreambirds.

 

Lira Vega će plesnom muzikom zasnovanom na poluelektronskom blues-u, punk-u i popu, začinjenom psihodeličnim gitarama, razigrati beogradsku publiku, a predstaviće i novi zvuk benda – pesme koje će se naći na albumu ,,Duhovi", izdanju čije snimanje uskoro privode kraju. Publika Božidarca biće upoznata i sa novim scenskim nastupom benda, obogaćenim atraktivnim koreografijama.

 

 

 Veliki prezir 5. decembra u Božidarcu

Veliki prezir 5. decembra u Božidarcu

 

 
Na Vračar Rocks festivalu će se 5. decembra predstaviti i novi bend, Dreambirds, za koji se već uveliko priča da ima svetlu budućnost, i da bi Jeff Buckley danas na njih bio ponosan, jer se upravo na tu estetiku oslanjaju.​

​​Ulaznice su ​dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22)​, po ceni od 5​00 dinara.

Više informacija o ovom i narednim koncertima možete pronaći na Facebook strani festivala- www.facebook.com/vracar.rocks ili na android aplikaciji Vračar Rocks festivala.