Home

VESTI

Veliki praznični koncert Darkwood Dub, Stray Dogg i Minilinija

No Comments Koncerti

Veliki praznični koncert Darkwood Dub, Stray Dogg i MinilinijaU četvrtak, 2. januara Mikser House biće domaćin velikog prazničnog koncerta Darkwood Dub uz podršku predstavnika amerikane i indie-folk zvuka Stray Dogg i jedne od najboljih elektro supergrupa sa naših prostora Minilinija.
 
Ulaznice su u pretprodaji na Eventim i Gigstix prodajnim mestima kao i Mikser House biletarnici. Od četvrtka do ponedeljka ulaznice će se prodavati po ceni od 800 dinara. Početak koncerta najavljujemo za 21 čas.

  

Radujemo se što ćemo posle više od godinu dana nastupiti pred beogradskom publikom u Mikser Hausu 2. januara, uz sastav Stray Dogg i elektro supergrupu Minilinija. Vidimo se. – kratko izjavljuje Vuča, frontmen benda Darkwood Dub.

Stray Dogg je beogradska grupa nastala početkom 2011. godine i čine je Dušan Strajnić, oko čijeg kantautorskog rada i nastaje bend, zatim i Ana Janković (violina, prateći vokal), Jelena Damjanović (klavir), Marko Ignjatović (gitara), Vlada Milicević (bas) i Relja Ilić (bubanj). Izdali su dva albuma do sad i nekoliko video spotova koji su se kao singlovi našli na većini regionalnih i domaćih top lista. Poslednji album Fire's never wrong izdali su 2012. godine, dok su poslednji singl za pesmu Time, na kojem su sarađivali sa američkim kantautorom Devendrom Banhartom, objavili u oktobru ove godine.

www.youtube.com/watch?v=MCMG_nXJivs
www.facebook.com/pages/Stray-Dogg/126432744107798

 

 

 Veliki praznični koncert Darkwood Dub, Stray Dogg i Minilinija

Veliki praznični koncert Darkwood Dub, Stray Dogg i Minilinija

 

 

MINILINIJA je elektronska supergrupa koju čine: EX YU ROY aka Dejan Vučetić (Darkwood Dub), EX ROBOT aka Vladimir Ðordević (Lira Vega, Neočekivana Sila), KAPETAN MEBLŠTOF aka Boris Mladenović (Jarboli, Neočekivana Sila, Veliki Prezir) i DA KILLA aka Radan Ðordević (DJ Rahmanee).

Nastala je iz potrebe da se artikuliše višegodišnja saradnja na neformalnim muzičkim projektima (kao i u primenjenoj muzici za film, pozorište i sl.) i prenese na žive nastupe. Slobodan izbor i instant obrada originalnih muzičkih sekvenci, kombinovanje sa sviranjem uživo i procesiranjem zvuka, daju njihovom nastupu formu jam sessiona koji kao muzički izraz koristi aktuelne klupske žanrove (electro,dub,techno,breaks,acid house…).