Home

VESTI

Večeras koncert grupe Vrooom sa gostima u Gun Clubu

No Comments Koncerti

Večeras koncert grupe Vrooom sa gostima u Gun ClubuGrupa VROOOM će sutra (subota, 1. februar) nastupiti u beogradskom Gun Clubu, a koncert će biti deo celovečernje klupske žurke u organizaciji benda: VROOOM vam predstavlja najnoviju domaću electro-underground atrakciju HETEM – sаmostаlni projekаt Strаhinje Begаnovićа (člаnа beogrаdskog аlternаtivnog benda Kill Me Lаser), dok će nakon koncerata nastupiti jedan od najznačajnijih domaćih DJ-eva, čije će ime do poslednjeg trenutka biti nepoznato.
 
Strаhinja Begаnović aka HETEM na nastupima koristi gitаru, аnаlogni sintisаjzer procesirаn gitаrskim pedаlаmа i niz unаpred producirаnih lupovа i semplovа.
 

Masivni electro bitovi i mistični pasaži HETEM-a biće odličan uvod u koncert VROOOM-a.

Publiku čeka još jedno iznenađenje: specijalno za ovu priliku VROOOM je spremio za svoje obožavaoce CD izdanje, koje će moći da se kupi samo u subotu uveče: maksi singl „Ctrl“ (u oktobru prošle godine online objavljen za Exit Label) uz dve nove pesme koje su upravo snimljene!

 

 

 Večeras koncert grupe Vrooom sa gostima u Gun Clubu

Večeras koncert grupe Vrooom sa gostima u Gun Clubu

 

 

Ulaznice se mogu kupiti u beogradskom kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 400 dinara (koja se neće menjati na dan koncerta). Događaj počinje u 22.30h.

Facebook event – www.facebook.com/events/678861405499092/

Promo video za EP HETEMA-a – www.vimeo.com/84344025

HETEM online – www.facebook.com/HETEMlive

VROOOM je u februaru prošle godine izbacio spot za singl Izlaz koji možete pogledati na sledećoj adresi – www.youtube.com/watch?v=dFlKebbW4hY

VROOOM online:
www.VROOOM.rs
Facebook strana: www.facebook.com/pages/Vrooom/47836857413
www.reverbnation.com/VROOOM
www.markogrubic.com