Home

VESTI

Večeras finale Belgrade Demo Fest Live 2014

No Comments Koncerti

Večeras finale Belgrade Demo Fest Live 2014Jedanaest bendova nastupiće u velikom finalu Belgrade Demo Fest Live 2014, u nedelju 1. juna od 21.30h, u bašti Kluba Studenata Tehnike.
  
Finalu u kome će takmičarski bendovi nastupiti sledećim redosledom Cassidy's Brewery (Beograd), Quarterbuzz (Beograd), Ubrzo Potom (Užice), MicroWave (Vršac), Santos Brothers (Bačka Palanka), Kiza Bluza Bend (Zaječar/Beograd), Strah od Džeki Čena (Gornji Milanovac), Kora (Beograd), Huti Ota Tre (Zaječar), D Zoo (Subotica) i HiQulus (Novi Sad) svoje prisustvo najavili su brojni uticajni ljudi iz domena muzičke industrije i domaće rock scene.  U revijalnom delu nastupiće prošlogodišnji pobednici, grupa Ućuti pas.
 

Žiri će kao i prošle godine biti podeljen na novinarski i stručni u kome će se naći respektabilna imena, a svekupni pobednik festivala biće proglašen zbirom glasova oba žirija i glasova publike.

Najbolje učesnike očekuju nastupi na respektabilnim festivalima kao što su Belgrade Beer Fest, kragujevački Arsenal i Šumadija fest, Lake fest u Nikšiću, Gitarijada u Zaječaru, lazarevački Fabula fest i na KST-ovim manifestacijama, kao i klupska turneja u Hrvatskoj u saradnji sa klubom Walkow.  Osim koncertnih aktivnosti, organizatori su za najbolji bend po odluci publike obezbedili snimanje video spota u produkciji Pragma Video. Tonski studio Blaze daruje snimanje i produkciju jedne pesme bendu koji sami odaberu, a svi finalisti će u studiju Fabrika zvuka snimiti po jednu pesmu sa kojom će biti zastupljeni na kompilacionom izdanju „Belgrade Demo Fest Sound 2014“. Pojedinačne nagrade u kategorijama vokal, gitarista, bubnjar i basista daruje muzička kuća Artist system. Svi finalisti imaće PR podršku do početka narednog izdanja festivala.

 

 

 Večeras finale Belgrade Demo Fest Live 2014

Večeras finale Belgrade Demo Fest Live 2014

 

 

Tokom najava finala organizacioni tim upućuje poziv putem promo materijala svima koji su u prilici da pomognu nastradalima u poplavama koje su zadesile ove prostore, a tokom samog finala više puta biće apelovano slanje sms-a na 1003.

 

U toku finalne večeri festivala emitovaće se pesme sa kompilacije „Belgrade Demo Fest Sound 2013“ koja se od subote, 31. maja, može preuzeti sa sajta www.bgdemofestlive.com.

Vrata KST-a za publiku otvaraju se u 21h, početak dešavanja je zakazan za 21..30h. Cena ulaznice je 250 dinara.