Home

VESTI

Večeras Elemental & Iskaz na Vračar Rocks

No Comments Koncerti

Večeras Elemental & Iskaz na Vračar RocksFestival Vračar Rocks! ovog vikenda pravi izuzetak i umesto u petak, održava se u subotu 10.03.2012. kada će nastupiti zagrebački bend Elemental i pančevački sastav Iskaz.

Nakon fantastičnog nastupa kao podrška Amy Winehouse na Kalemegdanskoj tvrđavi pred 20.000 ljudi, zagrebački sastav Elemental će ponovo nastupiti u Beogradu u subotu u Centru za kulturu "Božidarac".

 

Ovaj regionalno popularni bend u Beogradu će pored proverenih hitova iz svoje četrnaestogodišnje karijere predstaviti i pesme sa svog petog albuma "Vertigo" sa kojeg su već plasirali pet singlova, koje podjednako hvale i kritika i publika. Elemental je svoje koncertno umeće izbrusio do savršenstva na pozornicama gradova širom bivše Jugoslavije. Njihovi nastupi su dinamični, vatreni i uvek drugačiji. Svojim specifičnim stilom u okviru kojeg kombinuju najbolje od repa, fanka, roka i neosoula, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Kako izgleda njihov nastup uživo možete da vidite na njihovom Youtube kanalu  gde su postavili  svoj Live DVD-u  sa koncerta iz kluba Boogaloo.

Elementalov koncert u Beogradu otvoriće pančevački sastav Iskaz, koji šira publika poznaje i kao prateći bend najpopularnijeg domaćeg repera Marčela. Interesantno je da su poštovaoci domaćeg zvuka prvi put bili u prilici da se upoznaju sa Elementalom upravo u Marčelovoj pesmi „Bekstvo“ na kojoj su gostovali frontmeni benda – Remi i Shot.

Festival "Vračar Rocks" svakog petka

 

Elemental i Iskaz su prošle godine snimili duet ,,Staklena sećanja" koji je nedeljama opstajao pri samom vrhu MTV top liste ,,Domaćica". Tokom koncerta, osim brojnih Elementalovih i Iskazovih hitova, publika će čuti i ovu izvrsnu pesmu koju će ovi sastavi prvi put izvesti uživo.

Luka Tarlać “Shot”, vokal Elementala, nam je rekao šta beogradska publika može da očekuje na koncertu na festivalu Vračar Rocks: “Potpuni lom, delirij, masovnu histeriju, sise i guzice i dobru muziku! Ha,ha,ha! Ma najozbiljnije, trudit ćemo se, kao i na svakom koncertu, da dišemo zajedno s publikom i da stvorimo super atmosferu. Logično, naravno, da će i Iskaz biti s nama na bini jer smo privatno dobri s njima pa je ovo super prilika da se družimo. A onda što ne bi i zajedno zasvirali! Bit će super!”

Koncert počinje u 20h, a ulaznice se mogu nabaviti u muzičkoj prodavnici Pinball Wizard, TC Eurocentar, Makedonska 30. Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 800 dinara.

Više informacija o festivalu “Vračar Rocks!” i narednim događajima možete pronaći na www.facebook.com/vracar.rocks