Home

VESTI

Uzbudljiva koncertna sezona u Mikser House-u

No Comments Koncerti

Uzbudljiva koncertna sezona u Mikser House-uOd roka, preko panka, reggea, pa sve do hip hopa i DJinga. Mikser House je otvorio koncertnu sezonu velikim povratničkim nastupom mariborskih rok legendi – Lačni Franz, a nastavio je u mediteranskim ritmovima Đure i mornara, koji su na bini MH obeležili 20 godina postojanja na muzičkoj sceni.
  
Kvalitetan koncertni program nastavlja se i u novembru i decembru, a kulminira u velikom stilu 31. decembra, kada će publiku u novogodišnjoj noći obradovati omiljene Sarajlije Letu Štuke.
  

Brkovi, Zabranjeno pušenje, TBF, Miško Plavi, Let 3 i mnogi drugi izvođači nastupiće u Karađorđevoj 46 u naredna dva meseca. Sve informacije možete pronaći na sajtu mikser.rs, Facebook stranici i Mikser aplikaciji (download @ Google Play), dok ulaznice za događaje možete kupiti u Mikser House-u i na svim prodajnim mestima Gigs Tixa. Mikser Blues Experience: Nenad Zlatanović aka Mr Swagger, Pera Joe, Katarina Kačunković i Vuk Bradić. Sve zaljubljenike u muziku, u četvrtak, 20. novembra, u 21h, očekuje jedinstveno blues iskustvo u Savamali! Beogradska blues scena doživela je svoj vrhunac 80tih godina prošlog veka, ali i danas se izdvaja nekoliko izvođača koji vode računa o kvalitetu, autorskom radu i visokim izvođačkim potencijalima.

Jedan od njih je svakako i Nenad Mr. Swagger Zlatanović kao frontman power-trija Texas Flood i kao solo izvođač koji svojom koncertnom i diskografskom aktivnošću već dugo iskače iz okvira bluesa i nameće se kao značajan akter srpske rock scene. U poslednje vreme sarađuje sa Petrom Miladinovićem, Perom Joe-om, solistom na usnoj harmonici i jednim od naših najznačajnijih blues muzičara.

Ideja na kojoj insistira Savamala Blues Experience koncertima u Mikser Houseu je spajanje različitih energija, generacijskih jazova i muzičkih polazišta u čarobnu formulu uspešnog muzičkog proizvoda, kvalitetno i interesantno, intrigantno i zabavno. Već prve večeri, 20. novembra, uz Mr. Swaggera i Peru Joea nastupiće Katarina Kačunković i Vuk Bradić, a program će u narednom periodu još više rasti i razvijati se u jedno istinsko sveže blues iskustvo.

Karte nabavite na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po pretrpodajnoj ceni od 300 dinara. Cena karte na dan koncerta biće 400 dinara.

 

 

 Uzbudljiva koncertna sezona u Mikser House-u

Uzbudljiva koncertna sezona u Mikser House-u

 

 

Turbofolk-punkrock senzacija: BRKOVI

Hrvatska turbo-punk-folk-wellness-spa (kako sami definišu svoju muziku) senzacija, sastav čije koncerte beogradska publika uvek dočeka sa oduševljenjem, „Brkovi“, nastupiće 22. novembra u Mikser House-u. Kao predgrupa Brkovima, nastupiće "turbo-punk" bend "Jorgovani". Turbofolk-punkrock sastav iz Zagreba, prepoznatljiv je po tome što udaljene žanrove duhovito spoja u melodičnu celinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala.

Po svim svojim osobinama, Brkovi su pravi punk rock sastav. Umesto pravih imena predstavljaju se nadimcima, albume nude besplatno, tekstovi pesama su uvredljivi i seksistički. Ipak, ovaj sastav je uobičajenu društvenu i političku tematiku punka zamijenio ljubavnim tekstovima tipičnima za turbofolk i zabavnu glazbu.

Karte po ceni od 600 dinara u pretprodaji možete nabaviti na biletarnici Mikser House-a (Karađorđeva 46), dok će cena ulaznica na dan koncerta biti 800 dinara.

Zabranjeno pušenje u Beogradu

Grupa Zabranjeno pušenje održaće tradicionalni beogradski koncert u subotu, 29. novembra, u Mikser House-u! Ovoga puta neće obeležiti samo Dan (one) Republike, već će zajedno sa Beograđanima proslaviti tri decenije kultnog albuma ,,Das ist Walter". Zabranjeno pušenje i danas, trideset godina kasnije, dupke pune hale i koncertne dvorane širom zemalja bivše Jugoslavije, a hitove sa čuvenog ,,Waltera" (,,Anarhija all over Baščaršija", ,,Šeki is on the road again", ,,Zenica Blues") horski peva publika svih generacija! Specijalni gosti Zabranjenog pušenja u Mikser House-u biće slovenačka rokenrol atrakcija Zaklonišče prepeva, kojoj će ovo ujedno biti i prvi nastup u Beogradu!

Ulaznice za veliki beogradski koncert Zabranjenog pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od 1.000 dinara od 14. oktobra do 16. novembra. Od 17. do 28. novembra ulaznice će moći da se nabave po ceni od 1.200 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Mikser House, koštati 1.400 dinara.

Ulaznice su dostupne u Mikser House-u i Felix shop-u.

 

 

Uzbudljiva koncertna sezona u Mikser House-u

TBF

 

Splitska flota: TBF (domaća podrška: Iskaz)

U petak, 12. decembra, u Mikser House stižu energični splićani TBF (The Beat Fleet), sastav koji se od svog nastanka nametnuo jedinstvenom kombinacijom repa i hip hopa sa rok, fank, soul i rege zvucima. Kao domaća podrška, pred beogradskom publikom nastupa “Iskaz” koji će upotpuniti savamalsko hip hop veče. The Beat Fleet ili skraćeno TBF je sastav nastao 1990. godine u Splitu. Grupa je započela kao standarni hip hop/trip hop sastav, da bi daljnjim radom razvila sopstveni muzički izraz. Prepoznatljivi su po društveno angažovanim tekstovima pesama, video spotovima koji su uvek koncipirani kao kratki filmovi i originalnim nastupima.

Bend čini šest talentovanih Splićana: Mladen Badovinac (vokal), Luka Barbić (vokal, klavijature, sampler, programiranje), Aleksandar Antić (vokal, scratch, programiranje), Ognjen Pavlović (bas gitara), Nikša Mandalinić (električna gitara) i Jan Ivelić (bubanj).

Iskaz kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem četiri studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kritična Masa. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija.

Karte za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 700 dinara u pretrpodaji. Cena karti će od 1. decembra biti 900 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 1000 dinara.

Miško plavi feat. Vasil Hadžimanov, Srđan Dunkić Johnny i Lena Kovačević

Koncerti Miška Plavog tradicionalno oduševljavaju publiku koja rado iznova sluša njegove muzičke bravure. Zbog toga, 26. decembra, Miško Plavi ponovo nastupa pred publikom Mikser House-a, sa već dobro uigranim sastavom koji, pored njega, čine Vasil Hadžimanov za klavijaturama i Srđan Dunkić na bubnjevima. Ovoga puta im se pridružuje i specijalna gošća, jedan od najlepših džez vokala domaće scene – Lena Kovačević.

Karte za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara u pretprodaji. Cena će na dan koncerta biti 700 dinara.

 

 

Uzbudljiva koncertna sezona u Mikser House-u

Misko plavi i prijatelji

 

 

Provokativni Riječani: Let 3

27. decembra u Mikser House stiže Let 3, muzički sastav iz Rijeke (Hrvatska) koji je višegodišnjim beskompromisnim delovanjem uspeo da se nametne kao svojevrsni brend ne samo tog grada već i cele regije.  

Sastav je od početka delovanja pratila koncentrisana pažnja onog dela rok poklonika koji su odmah bili očarani njihovim nastupima. U nastavku karijere krug poštovaoca se konstantno širio, a muzička javnost je polako postajla svesna da Let 3 nisu samo bizarni, bučni čudaci, nego prvorazredna rock atrakcija i unikatna umetnička pojava.

Nakon početne fascinacije onime u čemu je Let 3 neponovljiv (fantastičan imidž i sceničnost) i ostali kvaliteti su izlazili na videlo – izuzetni tekstovi, uvek perfektan izvođački nivo, dramaturška i stilska dorađenost koncerata, muzička specifičnost, iz osnova indie frenetičnosti razvijena do izuzetne rafiniranosti, uvek praćene specifičnim humorom i osjećajem za bizarno.

Let 3 nikada nisu parodirali, komentarisali ili negirali, bilo svoje muzičko, bilo socijalno ili okruženje , kao što mu nisu ni povlađivali.

Neponovljiva riječka muzička atrakcija nastupiće 27. decembra u Mikser House-u, karte u prodaji uskoro!

 

Letu štuke, Lollobrigida, Sajsi MC i Samo ljubav za Novogodišnju noć u MH

Savamala je spremna za 2015. godinu! Nećemo je dočekati običnom žurkom i uvek istim aranžmanima, već pripremamo ozbiljno dobar muzički doživljaj uz najomiljenije izvođače iz regiona. Očekuje vas novotalasna rok ekipa, dens senzacija, nezaobilazni rep bitovi i ritmovi ljubavi, i zato – Everybody in the (Mikser) House!

 

 

Uzbudljiva koncertna sezona u Mikser House-u

Brkovi

 

Započnite novogodišnje veče traženjem “Mjesta za dvoje” pod “Suncem”, nastavite trošenjem kalorija uz “Sladoled i kokice” i “Lajkiranje”, a završite uz, šta drugo, nego “Ljubav”!

31. decembra u Mikser House nam dolaze obožavane Sarajlije LETU ŠTUKE, pop denseri iz Zagreba LOLLOBRIGIDA, poštena žena i reperka iz Beograda SAJSI MC i DJ duo SAMO LJUBAV, Ewox & Tamarinski.

Cene karata (u cenu ulazi i piće dobrodošlice):
2000 dinara – za prvih 300 karata
Naredna cena – 2500 dinara
Od 25. decembra – 3000 dinara

Karte nabavite na svim prodajnim mestima Gigs Tixa.

SPECIJALNA AKCIJA SAMO U NOVEMBRU:
Za kupjene dve karte za Novogodišnje veče u MH, dobijate jednu kartu za događaj u Mikser House-u po izbru:
1. Koncert TBF
2. Mikser Blues Experience
3. Belgrade Wine & Dine
4. Koncert Brkovi