Home

VESTI

Ulaznice za nastup LTJ Bukema i MC Conrada skuplje od 1. aprila

No Comments Koncerti

Skuplje ulazniceUlaznice za nastup LTJ Bukema i MC Conrada 17. aprila u klubu Amnesia, poskupeće od četvrtka 1. aprila, i iznosiće 590 dinara. Ulaznice za nastup Drum and Bass veterana trenutno su u prodaji po promotivnoj ceni od 490 dinara u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu, i putem sajta Gigstix.com,  dok će na dan nastupa ulaznice iznositi 790 dinara do ponoći i 890 dinara nakon ponoći.

 

Čuveni britanski dvojac, LTJ Bukem i MC Conrad, prvi put će pred publikom u Novom Sadu nastupiti u intimnoj klupskoj atmosferi, a kao podrška te večeri nastupiće Rahmanee, M Tech, Lemon i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom.

 

 Čuveni Britanci prvi put pred novosadskom publikom
Čuveni Britanci prvi put pred novosadskom publikom

 

Britanski jazz-bass maestro LTJ Bukem i MC Conrad nastupaju zajedno još od početka devedesetih, i svedoci su promena kroz koje je drum and bass prolazio: od undergrounda do komercijale i na kraju do veoma važnog i cenjenog muzičkog žanra. Na početku karijere LTJ Bukem inspiraciju je pronalazio u fusion jazz facama sedamdesetih kao što su Lonnie Liston Smith i Chick Corea, ali i u elegičnom čikaškom hausu i  detroitskom tehnu. Danas je vrhunski DJ, čovek koji je snovao Good Looking Drum and Bass etiketu, koncept nastao iz njegovog strastvenog verovanja da jedinstveni muzički zvuk zahteva platformu.

LTJ Bukem i MC Conrad sarađuju gotovo dve decenije, i uvek znaju da naprave sjajnu žurku a dobro je poznato koliko uživaju u nastupu pred domaćom publikom. Njihov DVD “Live from EXIT“, nastao je sa njihovog nastupa na Exitu 2007, a prošle godine nastupali su na otvaranju festivala Cinema City na Petrovaradinskoj tvrđavi.