Home

VESTI

Ulaznice za Madonu od petka u prodaji

No Comments Koncerti

Madonna

Prodaja ulaznica za koncert Madone, koji će se održati 24. avgusta 2009. godine u beogradskom parku UšÄ‡e, počinje u petak, 27. februara, u 10 časova prepodne. Ulaznice mogu da se kupe putem Internet sajta na adresi www.gigstix.com.

Cene ulaznica su 2990 i 3990 dinara za Parter 2, odnosno Parter 1, dok ulaznice za Fan pit, prostor najbliži bini, koštaju 6990 dinara. Ulaznica za VIP tribinu košta 9990 dinara. U prodaji se nalazi ukupno 50.000 ulaznica.

U prvoj fazi ulaznice će se prodavati preko Interneta kako bi fanovi iz svih krajeva Srbije mogli da dođu do njih. Prodaja na fizičkim mestima, kao i prodaja ulaznica van Srbije predviđena je za sledeću fazu, a tačne informacije o terminu i prodajnim mestima biće blagovremeno objavljene na www.gigstix.com i www.exitfest.org, kao i u sredstvima javnog informisanja.

Aplikaciji za kupovinu ulaznica moći ćete da pristupite tako što ćete se registrovati i ulogovati na Gigstix.com

Savetujemo vam da se odmah registrujete na sajtu Gigstix.com kako biste u petak lakše pristupili aplikaciji za kupovinu ulaznica. 

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=U60AgVeRRhc|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

Registracija je jednostavna – potrebno je uneti samo mejl adresu i lozinku koju sami smišljate, a nakon što dobijete mejl sa konfirmacionim linkom i kliknete na njega, moći ćete i da se ulogujete i naručite ulaznice.

Ako ste već registrovani i preko sajta Gigstix.com ste već kupovali ulaznice (za Tuborg Green Fest, EXIT 09 ili za neki koncert), aplikaciji pristupate tako što ćete se ulogovati unoseći mejl adresu i lozinku, kao i inače.

Svaki kupac moći će da naruči maksimalno 6 ulaznica za koncert Madone. Rok za uplatu je tri dana nakon naručivanja ulaznica.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama molimo vas da nam pišete na n tix@gigstix.com. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Prvi koncert u nastavku izuzetno tražene „Sticky & Sweet“ turneje zakazan je za 4. jul u londonskoj „O2“ areni, a dosad je potvrÄ‘eno 26 novih koncerata. Od 15 koncerata za koji su ulaznice već puštene u prodaju, šest ih je već raspodato u samo nekoliko sati. Dok je za koncerte u Geteborgu i Oslu bilo potrebno samo par sati, London i Mančester su raspodati za svega nekoliko minuta.

Madonin koncert na UšÄ‡u organizuju „The State of Exit“ i „Live Nation“.