Home

VESTI

U prodaji ulaznice za koncerte grupa Atheist Rap i Dub Incorporation

No Comments Koncerti

Rambo Amadeus & Broken Swing Sextet u Nišu!Najaktivniji pank-rokeri sa naših prostora, grupa ATHEIST RAP, održaće veliki beogradski koncert u Gun Clubu u petak 30. marta. U godini u kojoj Atheist Rap obeležava 10 godina rada u nepromenjenoj postavi, bend radi i na novim pesmama.

Uskoro bi trebalo očekivati i sveže studijske zapise, a možda nekom od novih ,,stvari” iznenade i publiku u Gun Clubu na kojem će kao gosti nastupiti obrenovački bend U zmajevom gnezdu.

 

Atheist Rap je tokom 2011. godine održao 45 koncertnih nastupa od kojih bi posebno trebalo izdvojiti: nastupe u Londonu i Blackpoolu, nastup pre Bad Religion na otvaranju main stagea Exit festivala, nastup posle The Exploited na festivalu u Opatiji i koncerte na egzotičnim hrvatskim ostrvima Hvaru i Lastovu. Ova uspešna godina je zatvorena novogodišnjim nastupom na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici.

Početak 2012. obeležili su nastupi po klubovima u Srbiji, a sa početkom proleća serija koncerata će se proširiti i po regionu. Novosadski pank-rokeri krajem aprila prvi put
nastupiti i u Švajcarskoj.

Više informacija o bendu možete saznati na adresi: www.atheistrap.net, dok se video arhiva nalazi na stranici www.youtube.com/atheistrap021

Petak 30. mart, 22.30
ATHEIST RAP @ GUN CLUB
Gosti: U zmajevom gnezdu
Ulaznice: 500 dinara u pretprodaji (kafe Šikarica, Skadarska 22)

 

 

Atheist rap (autor B. Stojanovic)
 Atheist rap (autor B. Stojanovic)

 

 

Četvrtak 5. april, 22.30
DUB INCORPORATION @ GUN CLUB
Ulaznice: 700 dinara u pretprodaji (kafe Šikarica, Skadarska 22)

Francuska reggae/ska senzacija DUB INCORPORATION uskoro kreće na evropsku turneju, prilikom koje će posetiti i nekoliko gradova u region. U Beograd stižu u ponedeljak 5. aprila u Gun Club u Miloša Pocerca 10.

Dub Inc. postoje od 1997. godine. Iza sebe imaju pet albuma sa kojima su vrlo brzo stekli fanove širom sveta i probili se na internacionalnu reggae scenu. Njihov debi album “Diversité” objavljen je 2003. godine. Nakon njega, sa albumom "Dans le décor" 2005. potvrdili su da su na čelu francuskog reggae-a. Najveći uspeh, ipak, postigli su izdanjem "Afrikya" koje je bilo izabrano za najbolji francuski reggae album na Web Reggae Awards 2008. godine. Sve više mešajući reggae i world music, Dub Incorporation osvajaju novu publiku pritom ne zaboravljajući svoje stare najvernije fanove.

Ulaznice za beogradski koncert zakazan za 5. april u Gun Clubu, mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 700 dinara u kafeu Šikarica, Skadarska 22.