Home

VESTI

U prodaji ulaznice za Jinx!

No Comments Koncerti

U prodaji ulaznice za Jinx!Zagrebački Jinx (Džinks) održaće 12. novembra u Domu omladine prvi koncert u karijeri u Beogradu, za koji se od danas mogu kupiti ulaznice po ceni od 1.200 dinara. Ulaznice se prodaju na blagajni DOB-a, a sto najbržih kupaca karte će dobiti po povlašćenoj ceni od samo 1.000 dinara!

Osim Beograda, Jinx sviraju 13. novembra u klubu "Trema" u Novom Sadu. Long Play će uskoro saopštiti cene ulaznica i način prodaje za novosadski koncert.

"Zaustavili smo koncertne aktivnosti. Beogradski i novosadski koncert su iznimka i jedini koncerti Jinxa ove godine u regiji! Okrenuli smo se novim pjesmama i studijskom radu. Za sada je malo prerano bilo što najavljivati, čeka nas još jako puno posla", kaže gitarista Coco Moskito (Mosquito).

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Wl37NPpocWY|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Predvođeni pevačicom Yayom, Jinx su se u velikom stilu vratili na scenu posle pet godina pauze uspešnim albumom "Na zapadu" (2007), živim "Jinx Live" (2008) i nominacijom za regionalnu MTV nagradu.

Bend osnovan 1993. godine u Zagrebu, poznat je po regionalnim hitovima "Smijem se", "Bye Bye Baby Bye", "Na plaži", "Koliko suza za malo sna", "Tamo gdje je sve po mom", "Na zapadu"…

 

 

 

www.myspace.com/jinxhr