Home

VESTI

U prodaji karte za „Massive Attack“

No Comments Koncerti

Massive AttackProdaja ulaznica za koncert koji će sjajni britanski bend „Massive Attack“ održati 25. juna u „Beogradskoj areni“ počinje danas, a ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 1.690 dinara može se kupiti isključivo preko sajta www.gigstix.com .

Nakon isteka promotivne prodaje, karte po redovnim cenama od 2.190 (parter) i 2.690 (donje tribine, u prodaju će prvo biti puštena najbolja mesta) i 5.990 dinara (lože) mogu se kupiti u „Gigstix“ prodavnicama, Bilet servisu, „Kard servisu“ i na blagajni „Arene“.

 

Ulaznice će na dan koncerta biti skuplje.

Bend „Massive Attack“, koji predvodi autorski tandem Grant Maršal i Robert del Naja, u Beograd dolazi u okviru turneje na kojoj promovišu novi album „Heligoland“ objavljen u februaru ove godine.

 

 

 Massive Attack promovišu album "Heligoland"

Massive Attack promovišu album "Heligoland"

 

 

Ploča koju je najavio singl „Splitting The Atom“ dobila je odlične ocene kritike. I na ovoj turneji „Massive Attack“ spremaju spektakularnu scenografiju uz efektnu upotrebu velikih LED ekrana na kojima ispisuju aktuelne naslove iz medija koje publika prepoznaje onako kako to Del Naja i Maršal žele.

Izvor:
Blic Online