Home

VESTI

U prodaji karte za koncert benda OneRepublic!

No Comments Koncerti

U prodaji karte za koncert benda OneRepublic!Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da su danas puštene u prodaju karte za koncert grupe OneRepublic, koji će se održati 6. juna 2015. u Kombank Areni, sa početkom u 21:00.
  
Prodajna mesta karata su Bilet centar, blagajna Doma omladine, blagajna Kombank Arene, knjižara Delfi (SKC), Ušće Shopping Center, kao i ostala prodajna mesta Eventim mreže. Rezervisanje i kupovina karata moguća je preko sajta Eventim.
 

Cene karata za koncert ovog popularnog benda su 3990 RSD (parter), 4990 RSD (golden circle) i 5990 RSD (tribine).

Bend OneRepublic je 16. novembra održao fantastičan koncert u Ljubljani u Areni Stožice. Na samom kraju svog nastupa, videvši natpise koje su nosili njihovi obožavaoci iz Srbije, momci iz benda su najavili beogradski koncert u junu i pozvali publiku iz regiona da dođe u Beograd na sjajan provod.

Dok su stvarali svoj treći studijski album, grupa OneRepublic je putovala po Parizu, Grčkoj, Londonu, Njujorku, Sijetlu i Vankuveru da bi napisala, snimila i unapredila svoj već fantastični zvuk. Radeći i u studiju Ryan Tedera, njihovog pevača, tekstopisca, klavijaturiste i dobitnika nagrade Grammy, OneRepublic (čiji se megahit iz 2007. "Apologize" nalazi među prvih 50 na Billboard Hot 100 listi najboljih pesama svih vremena) redefinisali su svoj pristup ritmu i unapredili svoj moćni rock-pop hibrid elementima elektronske muzike, gospela, bluza i folka. Hrabar i inovativan nastavak 2009. "Waking up", album "Native" nudi nalet stadionskog rocka koji je žestoko vođen bitom, ali je ipak eteričan i intiman. Takođe napisana od strane pevača Ryan Tedera dok je bio u Evropi, numera "Love Runs Out" sadrži i zahvalnicu nekim mestima u Pragu, Berlinu, Amsterdamu i Parizu, čime je pisanje tekstova na putu podignuto na novi nivo. "Love Runs Out" se nalazi na novoj, prepakovanoj verziji albuma "Native", dok je trenutno aktuelan singl "I Lived".

 

 

 U prodaji karte za koncert benda OneRepublic!

U prodaji karte za koncert benda OneRepublic!

 

 

Kroz ceo album "Native", OneRepublic pojačava emotivnu moć svake pesme novim i prerađenim vokalnim pristupom. Rođen i odrastao u Tulsi u Oklahomi, Teder je odrastao pevajući u crkvi i on kaže da su kantri muzika i gospel najviše uticali na njegov pevački stil. Ali iako već godinama peva dinamičnim i nesputanim glasom na koncertima OneRepublic-a tokom godina, dugo je izbegavao da takvim glasom peva u studiju. "Uvek sam obuzdavao svoj glas na albumima, možda iz straha da ne preteram i ispadnem suviše nadmen," kaže on. "Na ovom albumu sam smatrao da je već vreme da kanališem taj glas sa koncerata na album i da pustim gospelovskom glasu i pojanju da utkaju svoj put u pesme."

Svežina je beskrajno važna bendu, koji je pre svega težio tome da stvori "veoma moderan album koji će prikazati život 2013. godine," kako kaže Teder. "Takođe nam je važno da svaki album bude evolucija, gde ćemo moći da napravimo ogroman zaokret u našem zvuku i da odatle stvorimo gomilu sjajnih pesama," nastavlja on. "To je zaista mukotrpan proces, ali to je za nas jedini način."

 

Izvor:

MTV Srbija