Home

VESTI

U prodaji karte za Darkwood Dub i Azru

No Comments Koncerti

U prodaji karte za Darkwood Dub i Azru

Pretprodaja ulaznica za koncert "Pozdrav Azri" kreće od petka 18. septembra samo na blagajni Doma omladine Beograda, po početnoj ceni od 1.000 dinara. Karte za Darkwood Dub na istom mestu možete kupiti od ponedeljka 21. septembra i to u početku za samo 800 dinara!

Povlašćenu cenu ulaznica za koncerte Darkvuda 8. i 9. oktobra u Pogonu DOB-a imaće samo prvih 100 kupaca, a posle će karte koštati 1.000 dinara. Srpski predstavnici u borbi za regionalnu MTV nagradu u "Pogonu" će koncertno promovisati aktuelni album "Jedinstvo".

Obeležavanje 30 godina od kako je bend Branimira Džonija Štulića objavio prvi singl "A šta da radim/Balkan" (oktobar 1979), jedno od najznačajnijih izdanja jugoslovenskog rokenrola, odličan je povod za koncert "Pozdrav Azri" 15. oktobra u velikoj sali DOB-a.

 

U prodaji karte za Darkwood Dub i Azru

 

Na koncertu će zasvirati konačno pred Beograđanima ritam sekcija originalne postave Azre, Boris Lajner (Leiner) za bubnjevima i Mišo Hrnjak na basu, koji su se ponovo sastali tek nedavno posle 25 godina pauze.

 

Uz dve trećine originalne Azre nastupiće i nekadašnji pevač Prljavog kazališta Davorin Bogović, te zagrebački muzičari Žan Jakopač, Miljan Bakić i Domagoj Vorberger.

 

 

 

 

Izvor:

KontraWeb.net