Home

VESTI

Tom Gun Top Cruise u BiteArt Cafe-u

No Comments Koncerti

Tom Gun Top Cruise u BiteArt Cafe-uProšle nedelje smo ih najavili kao bend koji mora da se čuje! Uživo! Oni koji su bili prošlog četvrtka, uverili su se u našu tvrdnju!
  
Ove nedelje vam tvrdimo da vas očekuje jos bolja žurka u sred cetvrtka! Uz njihov akustični nastup ćete ujedno moći i da se opustite i da se provedete. Ako bukvalno prevedete njihovo ime, dobicete naziv Timpan Pištolj Vrhunsko Krstarenje! Muzika koju ova šestorka svira mogla bi upravo i da se opiše tim ludim spojem reči!!!!
  

Reč je o džezi-aranžmanima pesama koje ste bar 657 puta čuli, pa ste zbog oguglalosti zaboravili da je reč o vrhunskim pesmama!

Kako muzika grupe Gorillaz može da se prespoji sa muzikom grupe The Editors, ili Phil Collins da se oživi u hip-hop bitu, kako prići EKV-u iz džez-ugla, zašto uopšte svirati Coldplay u istom setu sa Darkom Rundekom — sve odgovore na ova pitanja poseduje upravo drsko šarmantni i vehementno umilni i volšebno akustični TGTC!

 

 

 Tom Gun Top Cruise u BiteArt Cafe-u

Tom Gun Top Cruise u BiteArt Cafe-u

 

 

Ponekad se u repertoaru zateknu i dueti koji se nikada u muzičkoj istoriji, iz sasvim opravdanih razloga, nisu dogodili, kao što je to, recimo, slučaj sa pesmom Ja nisam tvoj grupe Leb i sol koju su TGTC pripojili jednoj od najvećih hip-hop pesama sa ovih prostora, Manijak, grupe Sunshine.

Facebook event