Home

VESTI

Thievery Corporation oduševili!

No Comments Koncerti

Thievery Corporation oduševili!Pet godina nakon prethodnog druženja, "korporacija" je ponovo došla da prodrma Srbiju jedinstvenim zvukom čiji opis ne staje u jedan žanr, ali sadrži elemente kao što su lounge, dub, triphop, bossa nova…

Belexpo centar napunio se još tokom nastupa predgrupe Irie FM, što je za našu publiku prava retkost! Thievery Corporation izašli su na binu tačno u zakazani minut, i odmah počeli da prže.

 

Uz ovakav koncert zaboravlja se da je u Beogradu iznenada novembar i đuska se u gužvi sa osmehom na licu.

 

 

 rrr

 Thievery Corporation

 

 

Pesme "Until the morning", "Lebanese blonde", "Numbers game", "IMF", "Exilio", "The heart's a lonely hunter" bile su vrtlog najboljeg iz world muzike, iz kog su povremeno izletali dredovi, zavodljivi pogledi i pokreti pevačica, ili poneka joga-poze basiste.

 

Neprebrojivi sastav muzički je bio besprekoran, a atmosfera u punom Belexpu neopisivo vesela i pozitivna. Svi su zaboravili da su ispred pokisli kao miševi, i opušteno đuskali i pevali tekstove TC na svim jezicima.

 

 

 Thievery Corporation

 Thievery Corporation

 

A posle više od dva sata odlične svirke, nazad napolje na kišu, da pevušimo "A la la leee" i nadamo se da do sledećeg dolaska Thievery Corporation neće proći još pet godina.

 

 

 

Izvor:

Mondo