Home

VESTI

The Beatnuts & DJ Phat Phillie u Beogradu

No Comments Koncerti

The Beatnuts & DJ Phat Phillie u BeograduThe Beatnuts je ime za grupu iz Queensbridge-a koju čine dva mc-a, Psycho Les i JuJu. Autori mnogobrojnih Hip-Hop hitova kao što su : "Watch out now" "No escapin' this" "Hit me with that" i mnogi drugi, dolaze po prvi put u Srbiju.
  
Beatnutsi iza sebe imaju nekoliko albuma koji su proglašeni za klasike od strane najprestižnijih svetskih Hip-Hop magazina. Najveći komercijalni uspeh beleže sa albumom Musical Massacre, sa kojeg se izdvaja singl "Watch out now" koji je ujedno i najpoznatija stvar ovog sastava.
 

Podrška Beatnutsima biće jedan od najboljih evropskih Hip-Hop dj-eva i promotera DJ Phat Phillie iz Zagreba koji je u okviru svoje dugogodišnje karijere saradjivao sa mnogobrojnim svetskim Hip-Hop imenima kao što su Redman i Method Man, GZA, Busta Rhymes, DJ Premier, Jazzy Jeff, De La Soul, Raekwon,Big L, Tha Alkaholiks i mnogi drugi…

Za warm up i after party zaduženi su specijalni gost Dj Benny Bianco iz Minhena kao i poznati beogradski DJ-evi Munja i Kobazz.

 

 

 The Beatnuts & DJ Phat Phillie u Beogradu

The Beatnuts & DJ Phat Phillie u Beogradu

 

 

Kao predgrupa Beatnutsima svoj nastup održaće kanadski reperi H Man i Ill Tone.

Više informacija o ovom dogadjaju možete pronaći na oficijalnoj facebook stranici www.facebook.com/justclassix.