Home

VESTI

Sve je spremno za rok grmljavinu

No Comments Koncerti

Whitesnake i Judas Priest - skoro rasprodato!Legendarne grupe Whitesnake i Judas Priest nastupaju večeras, petak 1. jula, u Beogradskoj areni, a organizator koncerta Avalon produkcija, saopštila je da je sve spremno za ovaj rok-metal spektakl koji bi trebalo da traje punih šest sati.

Vrata za šestočasovni koncert otvaraju se već od 19.00 časova, dok će domaći bend Atlantida sa nastupom početi već od 19:30 sati.

 

Zagrebački hard-rok bend Malehookers na scenu izlazi od 20.30, kao uvod u nastup grupe Whitesnake, koja će u 21.20 na scenu izaći sa legendarnim pevačem Davidom Coverdaleom.

 

 

 Judas Priest, Beogradska Arena, 2011

Judas Priest, Beogradska Arena, 2011

 

Grupa Judas Priest će svoj prvi, a s obzirom da su na oproštajnoj turneji "Epitaph", ujedno i poslednji koncert u Srbiji, početi tačno u 23.00 časa predvođeni pevačem Robom Halfordom, saopštili su organizatori.

Takođe je saopšteno da je od ukupno pet kategorija ulaznica, rasprodato dve i to za Fan Pit i Silver Seats dok na Golden Seats tribinama ima svega još par desetina mesta po ceni od 3.900 dinara.

 

 

 Whitesnake, Beogradska Arena, 2011

Whitesnake, Beogradska Arena, 2011

U prodaji se nalaze još ulaznice za mesta u VIP ložama od 6.000 dinara i parteru od 2.800 dinara. Ulaznice se prodaju na blagajnama Beogradske arene, Doma sindikata, u tržnom centru "Ušće", "Bilet centru" na Trgu republike, te u knjižarama "Vulkan" i "Laguna/Delfi" širom Srbije.

Ulaznice se mogu naručiti i putem sajtova www.ticket.rs i www.eventim.rs.

 

 

 

 

Izvor:

B92