Home

VESTI

“Strast” premeÅ¡tena

No Comments Koncerti

 Pasion de Buena Vista

Koncert grupe Pasion de Buena Vista premešten je u Dom sindikata.

DogaÄ‘aj je premešten iz organizaciono-tehničkih razloga, a svi koji su već kupili karte mogu ih zameniti na blagajni Doma sindikata, saopštili su organizatori "Beogradska arena".

Vreli ritmovi, kubanski ples, egzotične lepotice – 3. aprila u Beogradu.

Grupa Tomasa Sančeza (61) nastupiće sa tri izuzetna pevača u originalnim kostimima, desetočlanim bendom La Idea, i osam neverovatnih plesača!

Kubanski mentalitet muzike i vatrenog plesa predstaviće jedini čovek koji sme bez nadoknade za autorska prava da izvodi hit "Chan chan".

 
 

 Pasion de Buena Vista

 

Veliki prijatelj Kompaj Segunda zajedno sa njim održao je 50 koncerata osamdesetih godina prošlog veka, a nastupa zajedno sa čuvenom Maidom Kastaneda.

Rumba, mambo i ča-ča-ča potiču od četiri osnovna elementa koji su se vremenom stopili. Prvobitno, nije bilo drugih instrumenata osim udaraljki i klava.

UvoÄ‘enje melodijskih instrumenata dovelo je do danas poznate, komercijalizovane verzije rumbe i drugih modernih plesova poput mamba. Muzika koja danas može da se čuje na proputovanju po Kubi je sinteza instrumentalizovanih afričkih ritmova i španskih kupleta.

 

 

 

 

Organizator:
Arena Beograd
 
 
Izvor:
MTS Mondo