Home

VESTI

Strange Brew, Shinobusi i Svi na pod u Domu kulture Studentski grad

No Comments Koncerti

Strange Brew, Shinobusi i Svi na pod u Domu kulture Studentski gradStrange Brew svira roknrol na granici između bluza i hard roka. Repertoar se sastoji od pesama bendova Cream, Gov't Mule, ZZ Top, Led Zeppelin i sl. Bend je nastupio u gotovo svim značajnijim klubovima u Srbiji, kao i na mnogim bluz i rok festivalima i moto skupovima.

  

Šinobusi su osnovani krajem 2001. u Novom Sadu. Objavili su tri albuma: Nekad jurimo kroz polja, a nekad stojimo u stanicama,
 

U pravcu jablanova, Vagon za provetravanje tunela. U toku su pripreme za snimanje četvrtog albuma kojim će bend obeležiti deset godina rada. U muzičkom izrazu Šinobusa je dominantan uticaj bluza i roka, a tekstovi su često poetski obojeni. Od 2005. bend je održao preko 300 koncerata na festivalima i klubovima u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Bugarskoj.

Ponedeljak 11. 6. u 21:00, Letnja scena DKSG/slobodan ulaz

 

 

 Strange Brew, Shinobusi i Svi na pod u Domu kulture Studentski grad

Strange Brew, Shinobusi i Svi na pod u Domu kulture Studentski grad

 

 

Bend Svi na pod! sastavljen je od potvrđenih muzičara, koji uz korišćenje svih prednosti elektronske muzike postižu jedan prepoznatljiv zvuk. Energične nastupe grupe Svi na pod! najbolje je opisala frontmenka Bojana: "Naše nastupe prati dobro raspoloženje, đuskanje, skakanje, ponekad i penjanje na ramenima. U Sarajevu je letos ceo klub bio na nogama.

Mislili smo da će pod propasti od silnog skakanja!". Bend je dosad nastupao na festivalima: Exit, Cinema City, Guitar Art, Trenchtown, Supernatural, BELEF i Nisomnia.

Bojana Vunturišević (vokal)
Petar Rudić (laptop – matrice)
Ivan Mihajlović (bas)
Ivan Mirković (gitara)
Jamal Al Kiswani (saksofon i flauta)
Goran Milošević (bubnjevi)

Sreda 13. 6. u 21:00, Letnja scena DKSG/ slobodan ulaz