Home

VESTI

Sting sa sinom na bini Kombank Arene!

No Comments Koncerti

Sting sa sinom na bini Kombank Arene!Na koncertu u Kombank Areni, 17. septembra, za koje vlada ogromno interesovanje, Sting će nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, gitaristima Dominic Millerom i Rufus Millerom i bubnjarem Joshom Freeseom dok će se kao specijalni gosti pojaviti Stingov sin, Joe Sumner i harmonikaš Percy Cardona iz sastava “The Last Bandoleros”.

   

Joe Sumner je Stingov sin iz veze sa irskom glumicom Frances Tomelty.

   

U tinejdžerskom periodu počeo je da se bavi muzikom, sviranjem gitare i bubnjeva i to nakon što je čuo Nirvanin album “Nevermind”. Bend koji je kasnije postao Fiction Plane, osnovao je školskim drugom, basistom Dan Brownom i britanskim gitaristom Seton Dauntom.

 

Solo karijeru Joe Sumner gradi proteklih pet godina. Dok istovremeno vodi rock band Fiction Plane i probija tehnološke granice aplikacijom Vyclone, Joe je odbacivao sve što smatra neautentičnim.

 

 

 Sting sa sinom na bini Kombank Arene!

Sting sa sinom na bini Kombank Arene!

 

 

Počinjujući samo sa svojim glasom i akustičnom gitarom, on piše srčane i moćne pesme koje se nikada ne završavaju. “Svaki put kada izvodim pesmu ostavim nekoliko delova potpuno otvorenim za improvizaciju.” – izjavio je o svom stilu izvođenja. “Nakon što se pesma odsvira pedeset puta, mišljenja sam da će biti bolja, neće ostati stalno ista!”.

 

Ovaj otvoreni stav dolazi iz njegovog ekstremno raznog muzičkog iskustva – od turneja sa muzičarima koje on bukvalno zove porodicom (The Police, Sting) do izvođača kao što je Snoop Dogg ili pevanjem u modernoj opera i komponovanjem hitova za evropske umetnike. Joe takođe predaje na visoko cenjenim kursevima u muzičkim školama fokusirajući se na emotivni pritisak kod pisanja pesama.

 

 

Sting sa sinom na bini Kombank Arene!

Sting sa sinom na bini Kombank Arene!

 

Solo debi singl “Jellybean” objavio je početkom ove godine.

 
U prodaji je još malo ulaznica za koncert Stinga, 17. septembra, i mogu se nabaviti na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: Dom Omladine i Ušće Shopping centra i online preko sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs