Home

VESTI

Soulfly u utorak u Beogradu!

No Comments Koncerti

Soulfly u utorak u Beogradu!Max Cavalera i Soulfly ponovo u Beogradu, 29.juna u bašti SKC-a! Bend promoviše novi album ,,Omen” i u okviru letnje turneje nastupa i kod nas.
 
“Soulfly” je nastao 1997.godine, nakon što je Max Cavalera napustio grupu “Sepultura”. ,,Omen” je njihov sedmi studijski album koji je izašao 25.maja ove godine.

 

Postali su veoma popularni širom sveta prvenstveno zbog upliva tribal muzike, hard core muzike i thrash/death metala u stilu ranijih radova Sepulture.  

 

Na albumu ,,Prophecy” imali su saradnju sa našim muzičarima. Na pesmi „Moses“, sarađivali su sa grupom „Eyesburn“, koja je ubacila i malo reggae uticaja u muziku grupe Soulfly. Za ostale pesme sa ovog albuma, Max je snimao delove sa našim poznatim trubačima. Takođe, na sledećem albumu „Dark Ages“, Max je sarađivao sa našim muzičarima, tako da je ponovo posetio našu zemlju na duži period.
 
I pored toga što smo “Soulfly” već slušali u Beogradu, ovaj koncert će ipak biti poseban! Bend izašao u susret svim fanovima sa ovih prostora, i cene karata su samo 600dinara. Prvih 200 karata po ceni od 500 dinara su rasprodate za jedan dan! Očekuje se prepuna bašta SKC-a.
U slucaju kiše, kao i za Skunk Anansie, koncert ostaje na otvorenom, jer organizator ne može da premesti koncert.

 

 

SoulFly
SoulFly
 
 

Dobili smo mnogo mailova sa pitanjima vezanim za ozvučenje, organizaciju i sam nastup, jer se u kvalitet posumnjalo zbog niske cene karata. “Soulfly” će nastupati na velikoj bini, imaće odličan razglas i rasvetu, nastupiće u orginalnoj postavi sa full set listom (oko 90.min). Niska cena karte je samo dogovor menadžmenta i organizatora. Menadžment grupe “Soufly” upoznat je sa situacijom u našoj zemlji, da ovog leta ima mnogo koncerata i da je bilo malo vremena za promociju. To su razlozi zbog kojih sun am izašli u sustret. Niko neće ostati uskraćen, “Soulfly” i Max Cavalera dolaze u Beograd sa zadovoljstvom, jer su im koncerti u našoj zemlji uvek među najboljima. Ovog puta će biti još bolje jer su skoro sve karte rasprodate.
 
Soulfly je takođe dostavio rider listu, u kojoj je najinteresantnije to da je Max Cavalera tražio da mu se pre koncerta dostavi nacionalni dres naše zemlje, jer “Srbiju smatra svojom drugom zemljom (pored Brazila)”. Pored toga, kao svi bendovi, žele da probaju nacionalnu kuhinju, domaće / kvalitetno vino i pivo, a tražili su i dosta povrća i voća, mleko, crni čaj, energetska pića itd.
 
Karte za koncert mogu da se kupe još u ponedeljak po ceni od 600 dinara, na dan koncerta su će biti 900 dinara.

Karte su u prodaji na Blagajni SKC-a, Doma Omladine , u Felix shop-u (TC Sremska) i na svim prodajnim mestima Eventima.
Da  podesetimo, ulaz je u 19h, predgrupe su: Amon Din, Tibia i Discord.
 
Molimo sve fanove da dodju na vreme, jer koncert mora da se završi do 00:00!