Home

VESTI

Smoke ‘n’ Soul u klubu Miss Moneypenny

No Comments Koncerti

Smoke 'n' Soul u klubu Miss Moneypenny

Nakon odličnog koncerta grupe KANDA KODŽA I NEBOJŠA u klubu Miss Moneypenny, koji je održan 3. jula, zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na još jedan reggae događaj:

 

Beogradski reggae sastav “SMOKE’N’SOUL” već punih sedam godina jeste eminentni predstavnik domaće muzičke scene koji se bavi stvaranjem i izvođenjem originalnih autorskih pesama zdrave muzike,  pune životne vedrine i optimizma, muzike koja je prihvatljiva za sva podneblja i razumljiva svim ljudima ovoga sveta.

Sastav je više puta nagrađivan. Od strane MINISTARSTVA KULTURE SRBIJE, DOMA OMLADINE GRADA BEOGRADA i stručnog žirija u sastavu: Vladan Cerović /dir.Doma Omladine/, Aleksandar Lokner /muzički kritičar/, Slobodan Boba Orlić /muziki producent/, “SMOKE’N’SOUL” proglašen je za NAJBOLJI DEMO BEND SRBIJE za 2003.godinu u konkurenciji od preko 300 bendova iz cele države.

Višegodišnji nastupi po festivalima (EXIT, RIVERSPLASH, ISTRA in REGGAE…) kako na prostorima naše države tako i na teritoriji cele Evrope (Slovenija, Italija, Hrvatska) i  saradnja sa stranim izvođačima i producentima (Julian Marley, Prince Alla, Capleton…) čine nas zvaničnim ambasadorima domaće scene na inostranim prostorima. 

 

Smoke 'n' Soul u klubu Miss Moneypenny
 
U julu 2007-me izdavačka kuća Mascom (Automatic Records), zvanični zastupnik za  stranu izdavačku kuću Worner (USA), objavila je naš debi album pod nazivom “SMOKE’N’SOUL” sa kog se izdvojilo više hit-singlova.
Prvi spot za pesmu”Find the Way”, pratilac promotivne kampanje izdanja, dostigao je i zadržao se više nedelja na prvom mestu top lista svih domacih TV stanica (Studio B, B-92, MTS, METROPOLIS, FOX…) i emitovao se na stranim TV stanicama (MTV, MTV Adria, na slovenackoj i hrvatskoj televiziji). Poslednji spot za pesmu 'One Day' je takođe dobio sve najbolje kritike od strane publike i upravo se emituje na svim TV stanicama.
Pored održavanja koncerata po regionu, bend trenutno radi na novom albumu koji bi uskoro trebalo da bude završen!

 

 

 

Koncert grupe
SMOKE 'N' SOUL
klub Miss Moneypenny, PETAK 17. JULI, od 22h. /kontakt: 065 8 666 444/