Home

VESTI

Seven That Spells i By-Pass u Božidarcu

No Comments Koncerti

Seven That Spells i By-Pass u BožidarcuRatnici rokenrola Seven That Spells – verovatno najznačajniji spejs-rok sastav u ovom delu sveta, i izvrsni domaći alt-metal bend By-Pass, održaće u petak, 18. decembra, zajednički koncert u beogradskom Centru za kulturu Božidarac.
  
Seven That Spells dolazi u Srbiju nakon novembarske nemačko-švajcarske turneje “When We Switch Our Amps On The Cities Go Dark” i godinu dana od nezaboravnog koncerta održanog u Klubu Doma omladine Beograda.
   

Koliko vernu publiku STS ovde ima pokazuje epski 18-minutni video za pesmu “IO” sa poslednjeg albuma “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO” koji su snimili fanovi iz Srbije.

Pančevački bend By-Pass nastavlja koncertnu promociju hvaljenog albuma “Pustinjom” koji je objavljen prošle godine za izdavačku kuću Multimedia Music. Koncert u Božidarcu biće deo njihove  evropske turneje pod nazivom “Turneja Pustinjom 2015/2016" koja će trajati do maja sledeće godine. Počela je sa tri koncerta u Bugarskoj u septembru (i nastupom u Nišu), u decembru će bend svirati u Bosni i Hercegovini, a sledeće godine se planiraju koncerti u Mađarskoj, Poljskoj i širom ex-Yu regiona.

"Pustinjom" je proglašen od strane Balkanrock.com za najbolji na listi Top 50 regionalnih albuma u 2014. godini.

 

 

 Seven That Spells i By-Pass u Božidarcu

Seven That Spells i By-Pass u Božidarcu

 

 

Nakon singlova „Nedelja“, „Ništa nije večno“, „Pustinja“ i „Tvrđava“, By-Pass je objavio peti po redu singl/spot sa aktuelnog albuma, za pesmu „Ledena“ (režija i kamera – Nemanja Đorđević) – https://youtu.be/JLk9mEv__Lk

Informacije o prodaji ulaznica će uskoro biti poznate.

Medijski sponzori koncerta su Balkanrock.com, Nocturnemagazine.net, RockSvirke.com

Facebook event – www.facebook.com/events/1632874333639446

Seven That Spells online:
Sajt: www.7thatspells.com
FB: www.facebook.com/STS777

By-Pass online:
www.facebook.com/bypassband