Home

VESTI

Rundek na Kalemegdanu

No Comments Koncerti

OBAVEZNO UPISATI OPISRundek Cargo trio posle nedavnog niza nastupa u velikoj sali Doma omladine vraća se u Beograd u petak 15. juna, ali ovaj put za koncert na otvorenom na Letnjoj sceni Bitef Art Cafea, na Kalemegdanu.

 

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraće beogradskoj publici u malo drugačijoj atmosferi, u prisnom i toplom okruženju prostora na  otvorenom među zidinama Kalemegdana.
 

Rundek Cargo trio nastupa u novoj, petoj sezoni Letnje scene Bitef Art Cafea na Kalemegdanu čiji je ovogodišnji slogan "Up close and very personal".

"Biće to idealna prilika za sve one koji su propustili njegove majske nastupe u prestonici da to nadoknade,  ali i one koji se Rundeka nikada ne bi odrekli, ni po stoti put pevajući zaredom njegove 'Ruke', da ga isprate na drugačiji način", saopštio je Bitef art cafe.

Karte se mogu kupiti na blagajni kluba i koštaju 1.200 dinara.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=vvd_XQ3ba9I|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Rundek Cargo Trio – Sanjala si da si sretna (official video)

 

 

Rundek Cargo trio nastupiće i 16. juna kao glavne zvezde treće, završne večeri Arsenal festa u Kragujevcu, na glavnoj bini u prostoru "Kneževog arsenala".

Nedavno se pojavio spot za pesmu "Sanjala si da si sretna" sa CD albuma "Plavi avion" (2010).