Home

VESTI

Rundek Cargo trio. BitefArtCafe Summer Stage

No Comments Koncerti

Rundek Cargo trio. BitefArtCafe Summer StagePosle serije koncerata i nastupa u zatvorenim prostorima, salama i sličnim očekivanim mestima, Rundek cargo trio se vraća u glavni grad da još jednom podseti na svoje najveće hitove.

  

Ovoga puta vrsni muzičari predstaviće se 15. juna u malo drugačijoj atmosferi, među zidinama Kalemegdana, na Letnjoj sceni BitefArtCafea. U prisnom i toplom orkuženju, Rundek nastupa u novoj, petoj sezoni scene na Kalemegdanu čiji je ovogodišnji slogan „Up close and very personal“.
  

Biće to idealna prilika za sve one koji su propustili njegove majske nastupe u prestonici da to nadoknade,  ali i one koji se Rundeka nikada ne bi odrekli, ni po stoti put pevajući zaredom njegove „Ruke“, da ga isprate na drugačiji način.

Rundek Kargo trio nedavno je objavio novi spot “Sanjala si da si sretna”, a da podsetimo sastav u kome su i Dušan Duco Vranić kao I violinista Isabel posle više od godinu dana odstustva vratili su se u maju u Srbiju.

 

 Rundek Cargo trio. BitefArtCafe Summer Stage

Rundek Cargo trio. BitefArtCafe Summer Stage

 

 

Karte se mogu kupiti na blagajni letnjeg kluba I koštaju 1.200 dinara

BitefArtCafe nastavlja sa dobrim zvucima pa će se kao deo malog jubileja kluba na Kalemegdanu ove sezone predstaviti i Masimo Savić (6.jul), koji je i prošle godine oduševio Beograđane intimnom svirkom, kao i specijalni gost i verujemo veliko iznenađenje za sve goste kluba, Zvonko Bogdan (29. Jun), čiji je ovo verovatno prvi klupski nastup.