Home

VESTI

Rok spektakl u Mikser House-u

No Comments Koncerti

Rok spektakl u Mikser House-uAutentični gitaristički zvuk stiže iz Zagreba, i to sa eksplozivnim paketom najboljeg hrvatskog roka, 16. oktobra, kada će grupe Gatuzo i Zoran Čalić bend, u okviru svoje mini oktobarske turneje, nastupiti u beogradskom Mikser House-u (Karađorđeva 46).
 
Zoran Čalić je poznat kao gitarista i kompozitor najboljeg hrvatskog rokenrol benda Majke. Zajedno sa Baretom je činio autorski dvojac koji nam je podario hitove kao što su „Ja sam budućnost“, „Grešnik“, „Mršavi pas“, „A ti još plačeš“ i „Krvarim od dosade“.
 

Grupu Gatuzo čine Damir Trkulja Šiljo i Goran Martinjak koji iza sebe imaju tri albuma, a njihov aktuelni album „Gdje idemo“ je dobio sjajne kritike, bio nominovan za Porina i proglašen je za jedan od najboljih albuma 2013. godine u Hrvatskoj. Svi fanovi, oni koji ih verno slušaju, oni koji su ih tek otkrili, kritičari i kolege muzičari se slažu u jednoj stvari, a to je da se na njihov koncert mora doći i osetiti sva žestina i energija koju Gatuzo poseduje.

Gitarista Gatuza, Šiljo, je, kao i Zoran Čalić, jedno vreme proveo u bendu Majke i bio kompozitor njihovog poslednjeg hita „Teške boje“. Ipak, Gatuzo ima svoj specifičan stil, koji gaji od samog početka, dok se između nekih rifova s vremena na vreme provuče po koji ton karakterističan za legendarni hrvatski sastav „Majke“.

 

 

 Rok spektakl u Mikser House-u

Rok spektakl u Mikser House-u

 

 

Karte za koncert dva hrvatska benda su u prodaji u Mikser House-u (Karađorđeva 46), po ceni od 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan samog koncerta biti 800 dinara.

Najbolje od hrvatskog gitarističkog roka u Beogradu

KONCERT GATUZA I ZORAN ČALIĆ BENDA U MIKSER HOUSE-U

 

www.youtube.com/watch?v=9L5zhKSwhOI