Home

VESTI

Rok Bulevar u pohodu na BiH i Hrvatsku

No Comments Koncerti

Rok Bulevar u pohodu na BiH i HrvatskuMlada rock grupa Rok Bulevar, čija muzika koketira sa ex-YU rock nasleđem, nakon objave prvog albuma, tri spota i puno koncerata u Srbiji priprema se za “pohod” i na ostale bivše Jugoslovenske republike.
   
Rok Bulevar je svoj prvi album prvobitno objavio u sopstvenoj režiji, a nakon nekoliko meseci izdanje nazvano “Rokenrol je živ” svetlost dana ugledalo je i pod etiketom izdavačke kuće One Records. Dvanaest pesama našlo se na ovom albumu na kome će, pre svih, pristalice ex-YU rock baštine naći dovoljno interesantnih momenata.
  

Do sada su predstavljena tri video singla: “Od pozadi ili spreda”, “Dobri ljudi” i “Jelena”.

Karijera ove beogradske grupa ide uzlaznom putanjom, te će uskoro nakon velikog broja koncerata u Srbiji krenuti put Bosne i Hercegovine i Hrvatske, usled učestalih poziva pristalica iz ovih nekadašnjih Jugoslovenskih republika.

 

 

 Rok Bulevar u pohodu na BiH i Hrvatsku

Rok Bulevar u pohodu na BiH i Hrvatsku

 

 

“S obzirom da rock and roll sam po sebi spaja ljude i nacije, tako i mi želimo da podelimo sa celim svetom naš rad, a pogotovo u zemljama istog ili sličnog govorno područja. Mogu slobodno da kažem da je Rok Bulevar jugonostalgičarski sastav sam po sebi i svi članovi su rođeni u Jugoslaviji kada smo svi bili jedno, a ove nove podele su veštački nametnute od strane zapadnih sila.”, rekao je Marko Vidojević Vidi, frontmen, naglasivši: “Mi sviramo rock and roll, a rock and roll izmedđu ostalog znači i ljubav”.

Više informacija: www.facebook.com/RokBulevarBgd