Home

VESTI

Ritam Nedera slave 20 godina albuma “Zvuci bola”

No Comments Koncerti

Ritam Nedera slave 20 godina albuma "Zvuci bola"Nakon vrlo uspešne letnje turneje gde su promovisali svoj poslednji studijski album "To nisi ti" RITAM NEREDA se polako ali sigurno spremaju za najznačajniju godinu u karijeri.
 
Krajem novembra navršava se tačno 20 godina od izdavanja albuma "Zvuci bola" koji je po mišljenju mnogih kritičara i fanova najbolji album benda, album koji je promenio mnogo i izazvao burne reakcije, ali nikoga nije ostavio ravnodušnim.

   

Dvadeset godina ranije se zbog ovakvog albuma odlazilo na informativne razgovore zato što je uspeo da izazove reakcije ne samo kod svojih fanova, nego i šire: "To je bilo potpuno drugo vreme. Tada nismo imali socijalne mreže da iskažemo svoj stav lako i brzo, već smo to morali da radimo promišljeno. Ovim albumom smo hteli da skrenemo pažnju na sve ono što je nepravedno i što nas boli. Čudno je to što je priča sa ovog albuma 20 godina kasnije jako aktuelna" rekli su momci iz benda Ritam Nereda.

 

Ekskluzivno na ovom koncertu Ritam Nereda će odsvirati album "Zvuci bola" u celosti, što će biti jedina prilika da se to čuje i vidi uživo.

 

"Odabrali smo mali klub jer želimo da osetimo ono što nam publika daje svakim nastupom, a to je neverovatna energija. Želimo da se osetimo što prisnije sa ljudima koji su spremni da poderu svoje grlo kako bi zajedno sa nama napravili atmosferu za pamćenje. Upravo to se i desilo na našem prethodnom nastupu u Festu i zato smo odabrali taj prostor" dodali su Neredi.

 

 

 Ritam Nedera slave 20 godina albuma "Zvuci bola"

Ritam Nedera slave 20 godina albuma "Zvuci bola"

 

 
Ono što je sigurno jeste da nas sledeće godine očekuje veliki jubilej benda Ritam Nereda kada slave punih 30 godina rada. Ritam Nereda je sigurno jedan od beskompromisnijih i najproduktivnijih bendova koji se skoro tri decenije nije skrenuo sa puta čvrstog rock zvuka. Iza sebe imaju osam studijskih i tri live albuma.

Ulaznice za koncert u klubu Fest će biti puštene u prodaju danas, u ponedeljak 7. novembra. Cena ulaznica u predprodaji stajaće 1000 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 1300 dinara. Ulaznice će se prodavati isključivo na šanku kluba Fest. Broj karata je limitiran na 260.

Zvuci bola streaming
www.deezer.com/album/11612294
www.youtube.com/playlist

Ritam Nereda on web
www.facebook.com/RitamNereda
www.youtube.com/user/neredsource