Home

VESTI

Rasprodate promo ulaznice za Gentlemana

No Comments Koncerti

Rasprodate promo ulaznice za koncert Gentlemana u Beogradu! Sve promo ulaznice po ceni od 1200 dinara, za koncert koji će Gentleman održati 14. maja u Beogradu, su rasprodate!

Prodaja ulaznica je počela je u subotu 09. aprila preko sajta www.gigstix.com, a trenutna cena ulaznica iznosi 1500 dinara. Ova cena važiće do 03. maja od kada će nova cena ulaznica iznositi 1900 dinara.

Ulaznice mogu da se nabave na blagajni SKC-a, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata, SC Ušće – info pult, Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin i online preko sajta www.gigstix.com. 

 

Jedan od najpoznatijih evropskih reggae muzičara Gentleman nastupiće u Beogradu 14. maja u organizaciji AAA production sa početkom u 21:00h.

 

Gentleman će u Beogradu nastupiti u bašti Studentskog kulturnog centra zajedno sa svojim pratećim bendom The Evolution, a u okviru promocije albuma "Diversity".  

 

 

 Gentleman

Gentleman

 

Ovo će biti treći susret Gentlemana sa srpskom publikom posle nastupa u bašti SKC-a 2006. godine i nastupa na Exit festivalu 2008. godine.

Gentleman je nesumljivo jedan od najprepoznatljivijih nemačkih muzičara i jedno od najvećih imena savremene reggae muzike i važi za jednog od najpopularnijih reggae zvezda van Jamajke. U Beogradu će promovisati poslednji studijski album “Diversity” (2010) ali i novo live izdanje “Diversity live” koje će u prodaji biti od 29. aprila.