Home

VESTI

Rammstein u Kombank Areni 28. aprila

No Comments Koncerti

Rammstein u Kombank Areni 28. aprila“Wir halten das Tempo” biće moto benda Rammstein za 2013. tokom koje će bend nastupati na vodećim evropskim festivalima i u arenama a 28. aprila i u Kombank Areni.

Za protekle dve godine bend je više od 1.3 miliona ljudi iz Meksika, Amerike, Južne Afrike, Australije, Kanade i Evrope, svojim spektakularnim živim nastupom ostavio bez teksta.

 

Rammstein mašina nastavlja da se okreće i 2013. godina neće biti drugačija: obećavamo da će to biti jedno užareno leto!

“Jedan jeRammstein  ”, “Njihova svirka će zlatnim slovima biti upisana u koncertnu istoriju Srbije”, “Drugi bendovi sviraju a Til Lindeman i njegova grupa izgaraju na sceni”, “Rammstein zapalio Arenu – ali stvarno” pisali su srpski mediji posle prvog nastupa Rammstei-a 2010. godine dok su se iz publike izdvajali komentari – Dovedite ih ponovo.

 

 

 

Prodato 8.000 karata za Rammstein!

 

 Rammstein u Kombank Areni 28. aprila

 

Zbog toga, na mnogobrojne zahteve, odgovaramo – Rammstein u Kombank Areni, 28. aprila 2013. Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 din. biće u prodaji od danas, 15. novembra, na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novim Rammstein Greatest Hits, imajte na umu: novi spektakl Rammsteina je olujno i snažno ponovno rođenje!

Njihova karijera obeležena je brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvek imaju fantastičnu scenografiju i neobične kostime. Često su se zbog svojih, po nekima “ekscentričnim” performansima, našli u nevolji .

Ali istina je samo jedna – Rammstein je usmeren na dobru zabavu i dobru muziku.

“A oni koji to ne razumeju, to u stvari i ne žele razumeti” – izjavio je u jednom intervjuu  frontmen benda Till Linderman.

{xtypo_rounded1}Rammstein u Areni – Superteška industrija
Rammstein su, dakle, institucija. Istovremeno i nova nemačka čvrstina, i tanc-metal, indastrijal i elektronika, cirkus i pogon u čeličani, kabare i pozorište na velikoj sceni. Oni su piromani oslobođeni krivične odgovornosti, ’jedan put, jedan cilj, jedan kolektiv’, marširanje uz ’Links 2 3 4’, neozbiljnost (’Te Quiero Puta’), provokacija i zavitlavanje (’Pussy’), ali i pogled uperen ka planinama ludila (’Mein Teil’) – Aleksandar Babić{/xtypo_rounded1}