Home

VESTI

Prti Bee Gee na Vračar Rocks festivalu!

No Comments Koncerti

Prti Bee Gee na Vračar Rocks festivalu!Direktno sa beogradskog asfalta u srce Vračara stiže najkontroverznija hip-hop grupa – PRTI BEE GEE, uz podršku moćnih i perspektivnih predgrupa i didžejeva!
  
Šta reći o grupi koja je odavno postavila pravila i kodekse, kad je reč o izvornoj rap i hip-hop muzici, osim da ne prestaju da iznenađuju i oplemenjuju domaću scenu. Mikri Maus i Euffrat će izvesti čuvene numere sa četiri do sada objavljena albuma (,,Greatest hits”, ,,Mos-kri 77-05”, ,,Tačno u pre podne”, ,,Bez šećera”), ali i neobjavljene hitove i nekolicinu numera koje će po prvi put predstaviti svojoj mnogobrojnoj publici.
  

Na Vračar Rocks festival se vraćaju u petak 27. decembra, u susret novogodišnjim praznicima, i to, kako sami kažu, ,,zbog velikog interesovanja studenata, đaka, roditelja, robijaša,i ostalih obojenih i uniformisanih lica".

Uz Mikri Mausa i Euffrata, publika će 27. decembra u Centru za kulturu ,,Božidarac” biti u prilici da vidi i nastup voždovačkog predvodnika nove generacije repera – SMOKE MARDELJANA, ali i perspektivnog BIGRUa i PAJU KRATKA koji dolaze iz naselja Medaković.

DJ KOBAZZ, čuveni prestonički didžej i veliki borac za širenje hip-hop kulture u Srbiji, daće svoj doprinos ovom spektaklu uz iznenađenja u vidu neočekivanih repera!

 

 

 Prti Bee Gee na Vračar Rocks festivalu!

Prti Bee Gee na Vračar Rocks festivalu!

 

 

Sve posetioce Božidarca 27. decembra od 20h očekuje sjajan provod uz nesvakidašnji performans svih učesnika!

Ulaznice će biti u prodaji na ulazu u ,,Božidarac", na veče koncerta, po ceni od 500 dinara.

Prodaja ulaznica počinje u 19:30.