Home

VESTI

Provetravanje na Smederevskoj tvrđavi

No Comments Koncerti

Provetravanje na Smederevskoj tvrđaviDarkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Zemlja Gruva na Smederevskoj tvrđavi 13. juna
  
Nakon kraće pauze, izdavačka kuća Odličan Hrčak nastavlja koncertnu akciju Povetravanje, koja će u duhu katastrofalnih zbivanja u našoj zemlji imati humanitarni karakter.
  

Rokeri su ponovo odlučili da uzmu stvar u svoje ruke, i ovoga puta sviraju za ugrožene od poplava širom zemlje.

Provetravanje je turneja na kojoj će se predstaviti razni domaći izvođači i koja će tokom leta i jeseni obići više gradova u Srbiji. Pozivamo sve ljubitelje muzike i dobre zabave da nam se pridruže 13. juna u Smederevu, gde će pored nas nastupiti Obojeni Program, Kanda Kodža i Nebojša, Zemlja Gruva, MKDSL B2B DJ Flip. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć nastradalima u poplavama. – Vuča, frontmen grupe Darkwood Dub.

Prvi grad na putu je Smederevo, u kome će u petak, 13. juna svirati Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program, Zemlja Gruva i „Back to back“ nastup MKDSL i DJ Flip.

Cena ulaznice je 300,00 din. Karte se mogu kupiti na ulazu, a početak koncerta najavljujemo za 20h.

 

 

 Provetravanje na Smederevskoj tvrđavi

Provetravanje na Smederevskoj tvrđavi

 

 

Kao što smo napomenuli, sav novac od prodatih ulaznica biće uplaćen kao pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

Provetravanje je otpočelo 2013. godine koncertima u Nišu, Kragujevcu i Užicu. Izvorno je zamišljeno kao trajna akcija koncertne agencije Odličan Hrčak, kojom težimo osvežavanju kulturnog prostora muzičkim i drugim umetničkim sadržajima i otklanjanju posledica nedostatka svežeg vazduha, kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.

www.facebook.com/provetravanje