Home

VESTI

Prodaja karata pocinje

No Comments Koncerti

Već u avgustu možete rezervisati mesta u Areni za koncert R'n'B lepotice Ališe Kiz u oktobru!

Od ponedeljka, 04. Avgusta, u prodaji će se naći ulaznice za koncert Ališe Kiz, zakazan za 11.oktobar u Beogradskoj areni, sa početkom u 20.00 časova.

Ališa Kiz devetostruka je dobitnica Gremi nagrade, a aktuelna je sa svojim trećim studijskim albumom "As I Am".

Pogledajte kakva je to Ališa, u najnovijem spotu za pesmu "SUPERWOMAN".

Od svog debija 2001. godine, albuma ’Songs in A Minor’ ova roÄ‘ena Njurorčanka napravila je nezapamćen broj hitova i postigla fantastičan uspeh prodavši preko 20 miliona albuma širom sveta!

 

 

 

"Songs in A Minor", na kom se pojavio i njen autorski hit "Fallin" prodat je u više od 10 miliona primeraka i dobio pet Gremi nagrada, meÄ‘u kojima i "Best New Artist" i "Best R&B Album".

Usledio je disk "The Diary of Alicia Keys" 2004. godine, koji je do danas ostvario sedmostruki platinsti tiraž, nagraÄ‘en sa 4 Gremi nagrade, i izbacio hitove poput "If I Ain’t Got You", "You Don’t Kow My Name", i "Karma".

Objavljivanjem akustičnog snimka iz 2005. Godine, prodatog u 2 miliona primeraka, Kiz je postala prvi ženski R&B izvođač čiji su albumi tri puta uzastopno debitovali na prvom mestu Bilbordove liste albuma.

Ulaznice po cenama 2600, 2900, 3000, 3200, 3700 i 4500 i 8000 dinara, koliko bi morali da odvojite za mesta u loži.

Prodajna mesta su: Blagajna Beogradske arene, u Bilet servis, Eventim, Tuckwood Cineplex, IPS, Mamut Store, kao i preko sajtova / arenabeograd.com / tickets.co.yu