Home

VESTI

Poslednje ulaznice u prodaji za Dropkick Murphys!

No Comments Koncerti

Poslednje ulaznice u prodaji za Dropkick Murphys!U sklopu evropske turneje kojom obeležavaju dve decenije postojanja legendarni sastav iz Bostona DROPKICK MURPHYS, sa gostima SLAPSHOT, dolaze prvi put u Beograd, u sredu 8. februara 2017. u Dom omladine Beograda, a skoro sve ulaznice su za manje od 7 dana već rasprodate!
 

Od danas su u prodaji još samo ulaznice originalno predviđene da se prodaju na dan koncerta po ceni od 3000 dinara. Kako je interes za koncert veliki,  a kapacitet limitiran očekujemo da će i ovaj poslednji kontigent ulaznica biti rasprodat vrlo brzo.
 

Ulaznice možete naći u prodaji na svim prodajnim mestima mreže Gigstix i Eventim, na blagajni Doma Omladine, kao i na sajtovima www.gigstix.com i www.eventim.rs.

  

 

 Poslednje ulaznice u prodaji za Dropkick Murphys!

Poslednje ulaznice u prodaji za Dropkick Murphys!

 

Dropkick Murphys nastali su 1996. godine svirajući punk rock sa elemetima irskog folka. Prvi put šira javnost saznala je za njih naredne godine kada ih je prijateljski bostonski ska-punk bend Mighty Mighty Bosstones poveo na turneju kojim je promovisao svoj tada akuelni album “Let’s Face It”. Singl „Tessie“ iz 2004. vinuo je Dropkick u orbitu. Bio je to prvi njihov mainstream hit, koji se vrteo i veoma visoko kotirao na raznim svetskim top listama. Album iz naredne godine „The Warrior’s Code“ sa velikim hitom „I’m Shipping Up To Boston“ bio je poslednji objavljen za Hellcat. Naredna tri, objavili su za sopstvenu „Born&bred“ etiketu. Božićna evropska turneja sa legendarnim The Pogues, približila je Dropkick Murphys i publici koja nije isključivo iz punk priče. Svoj novi dugoočekivani album "11 stories of Glory and Pain" objaviće 6. januara, koji će naslediti izdanje iz 2013, "Signed and sealed in blood".

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=J8Gp00IFwbI|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Dropkick Murphys – Blood

 

 

Požurite sa kupovinom preostalih ulaznica za koncert za pamćenje!