Home

VESTI

Popečitelji i Lollobrigida u klubu Gun

No Comments Koncerti

Popečitelji i Lollobrigida u klubu GunGun Club svim svojim posetiocima poklanja besplatan koncert Popečitelja u četvrtak 20.12.2012. godine u 21.30!  Popečitelji će uskoro objaviti novi album ,,Sijalica“, a posetioci Gun Cluba će biti u prilici da čuju i deo novog materijala koji će se naći na trećem albumu ovog čuvenog trija, jednog od najautentičnijih sastava na domaćoj muzičkoj sceni.

   

Album donosi upečatljivi spoj tvrdokornih ritam i bas deonica, odvrnute klin gitare, uzbudljive i dirljive momente… Takav nastup očekujemo u četvrtak – žestok i uzbudljiv…kao i uvek!
    

Bend Popečitelji u nepromenjenom sastavu postoji od 1999 godine, a čine ga braća Saša i Goran Furunović i Radeta Vulić. Kao nezaustavljiva koncertna atrakcija, Popečitelji svih ovih godina ređaju koncerte koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nebrojenim nastupima u preko 60 gradova u zemlji, regionu i Evropi, Popečitelji neumorno rade ono u čemu su najbolji i raduju se svakom direktnom kontaktu sa publikom.

POPEČITELJI @ GUN CLUB
Četvrtak 20.12.2012. u 21.30
Ulaz: BESPLATAN

 

Lollobrigide će svoj prvi koncert u Gun Clubu održati u petak 21.12.2012. godine. Za tu svečanu priliku zakazanu na dan početka smaka sveta neophodno je naoružati se plesnim cipelicama i širokim osmesima! Sve prisutne očekuje vrcava atmosfera, pozitivna energija i razigrani ,,dečki i cure".

 

Sa Lollama će se horski pevati hitovi sa aktuelnog albuma ,,Pilula", najnovija dance-punk hit varijanta čuvene Čoline pesme „Pusti, pusti modu“, ali i raniji radovi ove hrvatske atrakcije kojima su opčinili region, poput pesama „Volim te“, „Moj dečko je gej“, „Bivša cura“, „Kompjuter“…

 

 

 Popečitelji i Lollobrigida u klubu Gun

Popečitelji i Lollobrigida u klubu Gun

 

 

I na albumima i uživo, članovi Lollobrigide ruše tabue, bore se protiv klišea, i u svemu tome prave sjajnu zabavu kojoj je teško odoleti.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 700 dinara (kafe Šikarica, Skadarska 22), odnosno 800 dinara na dan koncerta i na ulazu u klub.

LOLLOBRIGIDA @ GUN CLUB
Petak 21.12.2012 u 22.00
Ulaz: 700 dinara u pretprodaji, 800 dinara na dan koncerta i na ulazu u klub
(Pretprodajno mesto: kafe Šikarica, Skadarska 22)