Home

VESTI

Pogledajte novi spot New Order!

No Comments Koncerti

Pogledajte novi spot New Order!Sastav New Order objavio je spot za pesmu ‘Restless’, prvi singl sa njihovog novog albuma Music Complete.
 
Režiju spota potpisuje španska filmska ekipa NYSU, koji su ranije radili sa Wild Beasts, Philip Selway-ijem iz sastava Radiohead,  VCMG (Vince Clarke i Martin Gore), a centralna priča spota je legenda o Ekskaluburu u 21. veku.
 

Singl ‘Restless’ možete preslušati na Deezeru.

“Restless” prikazuje grupu kako posmatra život u modernom svetu. Ovo je klasična New Order pesma koja mami slušaoce, uvodeći ih u atmosferu za ceo “Music Complete” album. Music Complete biće objavljen 25. septembra 2015 na CD-u, za download i u limitiranom broju ploča.

Takođe, biće objavljena ekskluzivna osmodelna deluxe vinil kolekcija koja će uključivati album plus produženu verziju svih 11 pesama na ploči u boji.

 

 

 Pogledajte novi spot New Order!

Pogledajte novi spot New Order!

  

Music Complete producirao je New Order izuzev “Singularity” i “Unlearn This Hatred” koje je producirao Tom Rowlands. Miks je poveren Craig Silveyu, izuzev pesme “Plastic” koju je miksovao Richard X.

Na albumu su sarađivali brojni poznati izvođači tako da je vokale za pesmu “Superheated” snimio Brandon Flowers, Iggy Pop sa Stray Dogom i Elly Jackson (La Roux) gostuju na “Tutti Frutti” kao i na pesmama “People On The High Line” i “Plastic”. Umetnička režija poverena je dugogodišnjem saradniku Peteru Savilleu.

New Order su: Bernard Sumner, Gillian Gilbert, Stephen Morris, Tom Chapman i Phil Cunningham

NEW ORDER OBJAVILI NOVI VIDEO

POGLEDAJTE RESTLESS
www.po.st/NewOrderRVideo

www.po.st/NewOrderWebsite
www.po.st/NewOrderFacebook
www.po.st/NewOrderTwitter
www.po.st/NewOrderInstagram
www.po.st/NewOrderYouTube
www.po.st/NewOrderSpotify
www.mute.com 

 
#MusicComplete